Celebrity

23 Ιουνίου 2024 11:00

Ο Light κατά της Ζήνας Κουτσελίνη: "Δε γίνεται να είναι τόσο τούβλο, είναι πονήρω, αλεπουδιάρα το έκανε επίτηδες αυτό με τον Λύτρα"

Διάβασέ μου το...

Ο Light κατά της Ζήνας Κουτσελίνη: "Δε γίνεται να είναι τόσο τούβλο, είναι πονήρω, αλεπουδιάρα το έκανε επίτηδες αυτό με τον Λύτρα"

-

Στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου», μίλησε ο Light ο οποίος στράφηκε ξανά εναντίον της Ζήνας Κουτσελίνη και όσα είπε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Ο γνωστός τράπερ την χαρακτήρισε «αλεπουδιάρα», «πονηρή» ενώ τόνισε πως μπορεί η παρουσιάστρια να τα είπε επίτηδες προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της στο Star.

«Άμα ο κύριος Λύτρας, ο Θεός να τον κάνει κύριο, ήταν ράπερ ή τράπερ, τότε να βλέπατε τι θα γινόταν… Ποτέ δεν είμαστε με την πλευρά του πλυντηρίου και με την πλευρά του θύτη, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ζητήματα. Αλλά έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι αυτή η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα τηλεθέασης. Αποκλείεται να είναι τόσο χαζή. Τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δε γίνεται να είναι τόσο τούβλο που να βγήκε και να το είπε αυτό και να μη ξέρει ότι θα την κράξουμε όλοι. Πήρε τα νουμεράκια της, ανανέωσε συμβόλαιο, άρα νομίζω ότι μάς πέταξε τυράκι! Δεν είμαι καθόλου σκληρός, αν ήμουν σκληρός θα το καταλαβαίνατε. Να ξέρατε ότι είναι πονήρω, αλεπουδιάρα, επίτηδες το έκανε. Τι προηγούμενα να έχω εγώ με τη Ζήνα Κουτσελίνη;» είπε ο Light για την Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε: