Celebrity

22 Ιουνίου 2024 17:34

Ευαγγελία Αραβανή: Η σπάνια βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση του γιου της (Φωτό)

Διάβασέ μου το...

Ευαγγελία Αραβανή: Η σπάνια βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση του γιου της (Φωτό)

-

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ευαγγελία Αραβανή, καθώς πριν από λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Συγκεκριμένα, η ίδια στα μέσα Μαρτίου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της Σπύρο Λάζαρη.

Η Ευαγγελία Αραβανή κράτησε την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως κάνει άλλωστε και με την προσωπική της ζωή τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, οι δημόσιες εμφανίσεις της ίδιας με τον αγαπημένο της είναι σπάνιες.

Να σημειωθεί, πως η Ευαγγελία Αραβανή μοιράζεται τη ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα και τον Πόρο, καθώς στο νησί του Αργοσαρωνικού ο Σπύρος Λάζαρης διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα.

Η έξοδος της Ευαγγελίας Αραβανή

Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον Πόρο βρέθηκαν ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Μαρία Αντωνά, με σκοπό να περάσουνε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Δείτε επίσης! Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Το νέο ταξίδι που έκαναν μαζί & οι φωτογραφίες που τους "μαρτύρησαν"

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής η Ευαγγελία Αραβανή, ο Σπύρος Λάζαρης, ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά πραγματοποίησαν μια κοινή έξοδο.

Από την πλευρά της, η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες με την Ευαγγελία Αραβανή από την έξοδό τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ευαγγελία Αραβανή

Ευαγγελία Αραβανή