Celebrity

22 Ιουνίου 2024 13:58

Η Αθηναΐς Νέγκα για το σχόλιό της στη Μαρίνα Σάττι: "Εγώ ήμουν αμήχανη. Ήταν δύσκολο να..."

Διάβασέ μου το...

Η Αθηναΐς Νέγκα για το σχόλιό της στη Μαρίνα Σάττι: "Εγώ ήμουν αμήχανη. Ήταν δύσκολο να..."

-

Για την έκταση που πήρε το σχόλιό της για την Μαρίνα Σάττι στα MAD VMA 2024 ρωτήθηκε η Αθηναΐς Νέγκα από ρεπόρτερ της εκπομπής «Γειά Σου».

Να θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος όταν παρέδιδε το βραβείο στην Μαρίνα Σάττι είπε: «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα».

 «Δεν είναι beef αυτό με τη Μαρίνα Σάττι. Στα social media διχαζόμαστε, είναι τεχνητό και δεν ισχύει στη ζωή. Είναι τελείως ψεύτικο ότι έχει γίνει χαμός. Είπα “διαφωνώ” που δεν θεωρώ ότι είναι κάτι τρομερό. Και στα παιδιά μου να έλεγαν “μπράβο αλλά διαφωνώ” δεν θα το θεωρούσα κακό. Δηλαδή δεν σηκώνεις το ότι διαφωνώ μαζί σου;

Δεν θεωρώ ότι επηρεάστηκε η νίκη της Σάττι από εμένα. Χειρίζεται πολύ καλά αυτό που είναι αμήχανο. Εγώ ήμουν αμήχανη. Για μένα ήταν δύσκολο να είμαι σε ένα περιβάλλον με έναν άνθρωπο που έχω διαφωνήσει πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο μεγάλο θέμα αυτό που ειπώθηκε. Δέχομαι τα πάντα και ότι μπορώ να κάνω λάθος. Αυτό που δεν μπορώ είναι να μην αρθρώνεις την άποψή σου με λόγια. Δεν έχω καμία τρομακτική αντίρρηση με την κοπέλα. Απλά διαφωνώ μαζί της! Δεν βγάλαμε μαζί φωτογραφία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα.

 Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Αθηναΐς Νέγκα:


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ