Celebrity

22 Ιουνίου 2024 11:57

Μαγγίρα για Λύτρα: "Το συγγνώμη και το την αγαπάω μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό, δε μπορώ να τον λυπηθώ"

Διάβασέ μου το...

Μαγγίρα για Λύτρα: "Το συγγνώμη και το την αγαπάω μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό, δε μπορώ να τον λυπηθώ"

-

Στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και στον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου αναφέρθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπής της, στον ΑΝΤ1, το Σαββάτου 22/6.

Η παρουσιάστρια του «I Love Σου Κου», ξέσπασε και τόνισε πως δεν λυπάται τον ποινικολόγο και θα έπρεπε να έχει ζητήσει ήδη βοήθεια από ειδικό!

«Το εκ των υστέρων συγγνώμη και το την αγαπάω μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό. Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που μου θυμίζει τη διαφήμιση με το μότο «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Δεν μαζεύεται το πράγμα. Μη ξανακούσω για αγάπη. Μη συγχέουμε για αγάπη. Μην το ξανακούσω αυτό, γιατί γίνομαι ακόμα πιο έξαλλη. Ούτε η συγγνώμη αλλάζει την κατάσταση και τη συνθήκη. Σα νομικός θα έπρεπε να ξέρει και να μιλάει πιο σωστά. Για ποια αγάπη μιλάμε;», τόνισε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από τις κόρες του. Το ότι συνέβη πρώτη φορά δε μου λέει τίποτα, μπορεί να είναι και η τελευταία. Κακιά στιγμή εγώ θεωρώ να εμφανιστεί ένα αυτοκίνητο μπροστά σου από το πουθενά. Στην κακιά στιγμή δε σηκώνεται ένα χέρι να κάνει μαύρο έναν άνθρωπο! Επειδή φαίνεται ένας άνθρωπος μορφωμένος, θα έπρεπε να το έχει κάνει ήδη και να ζητήσει βοήθεια. Δε μπορώ να δικαιολογήσω την πράξη αυτού του ανθρώπου… Δεν ξέρω αν ακούγομαι σκληρή», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «Δε μπορώ να το δικαιολογήσω για έναν άνθρωπο που θα έπρεπε ήδη να έχει αναζητήσει τη θεραπεία… Δε μπορώ να λυπηθώ αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ένας ενήλικας άνθρωπος που θα έπρεπε να έχει ζητήσει ήδη βοήθεια. Το εκ των υστέρων συγγνώμη και το «την αγαπάω» μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Απόστολο Λύτρα: