Celebrity

21 Ιουνίου 2024 22:48

Μαρίνα Σάττι: H πρώτη ανάρτηση για τα MAD VMA 2024 - Το μήνυμά της και η φωτογραφία με την Αθηναΐδα Νέγκα

Διάβασέ μου το...

Μαρίνα Σάττι: H πρώτη ανάρτηση για τα MAD VMA 2024 - Το μήνυμά της και η φωτογραφία με την Αθηναΐδα Νέγκα

-

Η Μαρίνα Σάττι το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου βραβεύτηκε στα MAD VMA 2024 ως η καλύτερη ποπ καλλιτέχνιδα.

Σήμερα, η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά την εμφάνισή της και τη βράβευσή της.

Στο εν λόγω post, η Μαρίνα Σάττι δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα, είδαμε και την Αθηναΐδα Νέγκα, η οποία ήταν αυτή που έδωσε το βραβείο στην Μαρίνα Σάττι. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως έντονα σχολιάστηκε το γεγονός ότι η Αθηναΐς Νέγκα αναφέρθηκε στα χασμουρητά που είχε κάνει η τραγουδίστρια στη φετινή Eurovision, όσο μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

«Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα», είπε η Αθηναΐς Νέγκα στα MAD VMA 2024 πριν τη βράβευση της Μαρίνας Σάττι.

Από την πλευρά της, η Μαρίνα Σάττι δεν αντέδρασε στο σχόλιο της παρουσιάστριας όταν ανέβηκε στη σκηνή, αλλά και δεν σχολίασε ούτε τώρα στη δημοσίευσή της κάτι σχετικό.

Δείτε επίσης! Αθηναΐς Νέγκα για Μαρίνα Σάττι: "Θα το ξαναέλεγα" - Τι είπε για τη γκριμάτσα της τραγουδίστριας;

Το κείμενο της Μαρίνας Σάττι μετά τα MAD VMA

«Πρώτη μου φορά που κερδίζω βραβείο. Βραβείο "καλύτερου pop καλλιτέχνη"… ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, πιο μεγάλη σημασία έχει ότι αυτό το βραβείο μου το δώσατε εσείς, με την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, χωρίς εσάς θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Συνεχίζουμε και σύντομα έρχονται κι άλλα», έγραψε η Μαρίνα Σάττι στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ