Blogs

21 Ιουνίου 2024 18:45

Τα Likes & Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/6) - Powered by Cheri up

Διάβασέ μου το...

Τα Likes & Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/6) - Powered by Cheri up

-

Likes

  • Από απονεμητές των MAD Awards ξεχωρίζω μακράν την Κατερίνα Καραβάτου η οποία είχε ρυθμό, παλμό και φρεσκάδα χωρίς περιττό μπλα μπλα την ώρα που ανέβηκε on stage. Και είχε και άνεση που ξεχώριζε από όλες τις συναδέλφους της. Καλή τύχη και με το Power of Love.
  • Μου άρεσε που είδα Κώστα Μαρτάκη μετά από πολλά χρόνια στα βραβεία. Τον είχαμε χάσει ξαφνικά. Γενικά είναι καλό (ακόμα και για την ίδια τη «μουσική») να μην βλέπουμε συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους και ξανά τους ίδιους... Λέω εγώ τώρα.
  • Μελέτης Ηλίας, Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Γιούλικα Σκαφιδά θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο κύκλο της «Μάγισσας - Φλεγόμενη καρδιά»
  • Ένα τεράστιο «μπράβο» στη Σίσσυ Χρηστίδου γιατί για να δηλώνει ο Βασάλος «ότι όποιος πάει στην εκπομπή της παίρνει σύνταξη από εκεί» σημαίνει πως η παρουσιάστρια του MEGA είναι υποστηρικτική, ξεκάθαρη, ξέρει να εκτιμά και εμπνέει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες της. Η ατάκα που μου λένε όλοι όσοι έχουν δουλέψει μαζί της ή και αυτοί που συνεργάζονται τώρα είναι «η Σίσσυ μας συμπεριφέρεται σαν μαμά μας».
  • Η Αναστασία Γιάμαλη στο MEGA και είναι πραγματικά ωραίο και ελπιδοφόρο τα «μεγάλα» κανάλια να δίνουν ευκαιρίες σε ανθρώπους που έχουν εκτόπισμα και ξεχωρίζουν σε μικρότερους τηλεοπτικούς σταθμούς.
  • Ακούγαμε για μήνες ολόκληρους ονόματα ανθρώπων που θα περάσουν για δοκιμαστικό για το Deal, μετά αυτούς που έκαναν και ξαναέκαναν, ύστερα βλέπαμε τους επικρατέστερους και ξαφνικά ακούμε ως επίσημο ότι θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι ο καταξιωμένος αθλητικογράφος Γιώργος Θαναηλάκης! Ανατρεπτική επιλογή και έξυπνη. Πάντως γι’ αυτό λέω χροοόνια τώρα πως όσο καλό τηλεοπτικό ρεπορτάζ να κάνεις, όλα πρέπει να λέγονται με επιφύλαξη. Να κρατάμε μικρό καλάθι… Να μην θυμηθώ τις βαρύγδουπες εκφράσεις για την ανανέωση συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη και βγω εκτός θέματος.

  • «Παραληρούσαν» όσοι ήταν στο ΟΑΚΑ για το Colourday Festival την ώρα που ο FY έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του Αλεξία. Σκεφτόμουν ότι οι χιλιάδες μικροί ηλικιακά θαυμαστές του τράπερ που ήταν εκεί δεν έχουν ζήσει κάτι αντίστοιχο από τα «είδωλά» τους, όπως εμείς για παράδειγμα «ζήσαμε» την πρόταση γάμου του Σχοινά στην Γαρμπή, 30 περίπου χρόνια πριν. Ένιωσα ξεκάθαρα «ο θείος που έκατσε με τη νεολαία»!

  • Παρασκευή 28 Ιουνίου ο ημιτελικός του J2US και Παρασκευή 5 Ιουλίου ο τελικός.

Likes & Dislikes

Dislikes

  • Συμφωνώ γενικά με την Αθηναίδα Νέγκα που διαφωνεί με τη Μαρίνα Σάττι. Ειδικά όμως, στα Mad Awards, ήταν τόσο άκυρα όσα είπε τη στιγμή που ανακοίνωσε το βραβείο της. Νιώσαμε άβολα όλοι.

  • Να μην βραβεύεται ο Νίκος Οικονομόπουλος που με τον «Έκπτωτο Άγγελο»… έριξε όλη τη χώρα; Το «βραβείο» του κόσμου βέβαια το δέχεται σε καθημερινή βάση. Η προχτεσινή συναυλία του στην Καλαμαριά με 20.000 κόσμο τα είπε όλα.

Οικονομόπουλος

  • Η ιδιαίτερα δημοφιλής Αναστασία φοβάται μήπως ξυπνήσει μία μέρα και δεν είναι στην κορυφή και επίσης μας δήλωσε πως όταν σηκώνεται το πρωί και δεν έχει ως συνήθως αμέτρητα μηνύματα στα social από τους θαυμαστές της, σκέφτεται πως κάτι δεν πάει καλά και ανεβάζει αμέσως “story”.
  • Η ζέστη για άλλη μια φορά μέσα στο Taek Kwo Do ήταν αφόρητή.
  • Το είδατε το τρέιλερ των "Παγιδευμένων" που ο εισαγγελέας πυροβολεί τον Δημήτρη Μαρκέτο (Μιχάλη Λεβεντογιάννη); Έξαλλο το X (twitter), έξαλλος κι εγώ. Δεν θέλουμε τέτοιο τέλος...

  • Αυτά του Βασίλη Μπισμίκη τα «παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου» και τα «παρασιτικοί οργανισμοί» σίγουρα δεν βρίσκουν σύμφωνη ούτε τη Δέσποινα Βανδή.
  • Ο Trannos τι να το ήθελε το όπλο εξαιτίας του οποίου συνελήφθη τα ξημερώματα μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι άνδρες της ΟΚΠΕ;

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Να περάσετε ένα υπέροχο τριήμερο και αν την Κυριακή βρεθείτε μπροστά σε τηλεόραση θα με δείτε στο σταθερό ραντεβού μας τα τελευταία τρία χρόνια, στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

VIDEO