Celebrity

21 Ιουνίου 2024 19:20

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Απαντά αν έχει κάνει κάποια αισθητική παρέμβαση πάνω της

Διάβασέ μου το...

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Απαντά αν έχει κάνει κάποια αισθητική παρέμβαση πάνω της

-

Ένα βίντεο ανέβασε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απάντησε αν έχει κάνει κάποια αισθητική παρέμβαση πάνω της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε πως δεν έχει “πειράξει” κάτι, ενώ αποκάλυψε πως το μόνο που θα έκανε, είναι να φτιάξει το στήθος της.

Διαβάστε επίσης! Σταυρούλα Χρυσαειδή: "Ναι, είχα κάποιο φλερτ στο Survivor και δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουν"

«Γεια σας. Λοιπόν, επειδή πάρα πολλές γυναίκες με έχετε ρωτήσει ή έχετε ρωτήσει άλλους αν έχω βάλει χείλη, γωνίες, μάγουλα, κ@@@ κλπ, κλπ, να σας πω ότι δεν έχω κάνει τίποτα, δεν έχω βάλει τίποτα απ' όλα αυτά, δεν έχω κάνει καμία πλαστική πάνω μου. Το μόνο που θα έκανα αν ήταν κάποτε κάτι, θα ήταν να έβαζα λίγο στήθος, όχι κάτι υπερβολικό. Ούτως ή άλλως λένε ό,τι δεν σου δίνει ο Θεός, το δίνει ο πλαστικός. Οπότε εγώ δεν είμαι καθόλου κατά των πλαστικών.

Ειδικά όταν μια γυναίκα θέλει να νιώσει πιο όμορφη και να νιώσει πιο όμορφη με τον εαυτό της κυρίως, όχι για κάποιον άλλο, είμαι πολύ υπέρ στο να το κάνει. Αλλά γενικά μάθετε να ξεχωρίζετε τα αληθινά από τα ψεύτικα. Η κακία και η ζήλεια δεν είναι πολύ καλό πράγμα στη ζωή σας. Μάθετε να ασχολείστε με τη δική σας ζωή κι όχι με των άλλων. Δεν είναι κακό. Αλήθεια λέω», είπε μεταξύ άλλων η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο βίντεο που κοινοποίησε.