Celebrity

21 Ιουνίου 2024 12:44

Καινούργιου για Λιάγκα & Αντωνά: "Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι και οι δυο in love"

Διάβασέ μου το...

Καινούργιου για Λιάγκα & Αντωνά: "Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι και οι δυο in love"

-

Ο Κώστας Φραγκολιάς βρέθηκε την Παρασκευή στο πλατό της εκπομπής "Super Κατερίνας" και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα, χωρίς να δίνει ωστόσο κάποια πληροφορία, σε αντίθεση με την Κατερίνα Καινούργιου.

"Πώς είναι με τον Γιώργο; Έχω μάθει ότι είναι πολύ καλά. Εμένα οι πληροφορίες μου λένε και χαίρομαι ότι είναι και οι δυο in love και μου αρέσει πολύ αυτό. Αν δεις τον Γιώργο Λιάγκα, γιατί εγώ το βράδυ μπορεί να δω λίγο τον ανταγωνισμό, καταλαβαίνω πότε κάποιος περνάει καλά. Έχει γλυκάνει τον τελευταίο καιρό. Δες Λιάγκα τον Δεκέμβρη και δες Λιάγκα τώρα. Είναι λίγο πιο γλυκός, του έχει κάνει καλό. Του πάει ο έρωτας, αυτό ήθελα να πω" είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

"Δεν γνωρίζω ποιος έκανε το πρώτο βήμα και να σου πω την αλήθεια δεν με αφορά" σχολίασε κατόπιν ο Κώστας Φραγκολιάς.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε: "Εμένα οι πληροφορίες μου που τους έχουν δει και έξω και κοινοί γνωστοί λένε ότι είναι πάρα πολύ καλά κι οι δύο. Η Μαρία, επειδή είχε περάσει πολύ δύσκολα μετά τον χωρισμό, νιώθει μία ασφάλεια κι είναι ερωτευμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν άντρα δίπλα που να σου δημιουργεί ασφάλεια, να σε φροντίζει, να σε προσέχει και είναι πολύ καψούρα. Εμένα αυτό λένε οι πληροφορίες μου. Εγώ χαίρομαι για αυτή τη γυναίκα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ