Celebrity

21 Ιουνίου 2024 20:47

Αναστασία Παντούση & Ιωάννης Παπαζήσης: Μαζί σε Βερολίνο και Λονδίνο - Οι φωτογραφίες από τα ταξίδια τους

Διάβασέ μου το...

Αναστασία Παντούση &  Ιωάννης Παπαζήσης: Μαζί σε Βερολίνο και Λονδίνο - Οι φωτογραφίες από τα ταξίδια τους

-

Η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης, μπορεί να άργησαν αρκετό καιρό να παραδεχτούν πως είναι ζευγάρι, ωστόσο πλέον οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media, είναι αρκετά συχνές. Και οι δυο αγαπούν πολύ την μουσική και τα ταξίδια και αφού ολοκλήρωσαν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις αποφάσισαν να κάνουν δύο αποδράσεις που συνδυάζουν τις μεγάλες τους αγάπες!

«Υπάρχουν στιγμές που μ’ αρέσει που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο της δουλειάς, που είναι αυτός που είναι, που μπορώ να τον εμπιστευθώ, να μάθω από εκείνον. Μόνη μου θα μπορούσα να είχα πελαγώσει, να μη με καταλαβαίνει κανείς. Πιστεύω ότι υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στα ζευγάρια που είναι στον ίδιο χώρο, είναι της δουλειάς μας. Ο ανταγωνισμός δεν είναι πάντα κακό, έχει να κάνει και με τον ίδιο σου τον εαυτό», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Αναστασία Παντούση για τον αγαπημένο της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στο Βερολίνο και στη συνέχεια στο Λονδίνο, για να παρακολουθήσουν από κοντά συναυλία του συγκροτήματος Green Day, αλλά και της τραγουδίστριας, Pink.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις: