Celebrity

21 Ιουνίου 2024 16:20

Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκαλύπτει: "Ναι, δεν ασχολείται πολύ με τα παιδιά του και ήρθε στην εκπομπή"

Διάβασέ μου το...

Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκαλύπτει: "Ναι, δεν ασχολείται πολύ με τα παιδιά του και ήρθε στην εκπομπή"

-

Ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη (20/06) στο "Καλύτερα Αργά" με την Αθηναΐδα Νέγκα. Ο ηθοποιός, που παρουσιάζει την εκπομπή "Μπαμπα-δες" στην ΕΡΤ, μετά από σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου, αποκάλυψε ότι υπήρξε καλεσμένος που δεν ασχολείται πολύ με τα παιδιά του.

Η Αθηναΐς Νέγκα ρώτησε αρχικά τον ηθοποιό: "Σου έχει τύχει ποτέ καλεσμένος μπαμπάς που είχες την αίσθηση ότι δεν πολυασχολείται με τα παιδιά του αλλά ήρθε στην εκπομπή;".

Με τη σειρά του ο Τάσος Ιορδανίδης απάντησε: "Ναι, αλλά δεν θα σου πω ποιος. Είναι κακό (να μην ασχολείσαι τόσο με τα παιδιά σου). Όλα με μέτρο, αλλά δεν νομίζω ότι είναι νεύρωση να ασχολείσαι με τα παιδιά σου.

Είναι ίδιον του λαού μας ότι για να είναι το παιδί μας καλύτερο από του γείτονα, εγώ θα το πάω κολυμβητήριο. Το να ασχολείσαι με τα παιδιά σου μπορεί να είναι απλώς να κάθεσαι να τα βλέπεις και να τα βλέπεις ουσιαστικά στο σαλόνι του σπιτιού να κάνουν κάτι, τα οποία έχουν ενδεχομένως την ανάγκη εκείνη τη στιγμή το βλέμμα σου.

Νεύρωση για εμένα είναι αυτό το υπόλοιπο που ζούμε όλοι. Το να τρέχουμε για να επιτύχουμε και συγγνώμη για τη φράση, αλλά θα το πω έτσι και τι σκ…ά θα επιτύχουμε στην τελική".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ