Celebrity

21 Ιουνίου 2024 10:15

Super Κική για Απόστολο Λύτρα: "Ήμουν και εγώ στα VIP του Κορυδαλλού, ήταν πάρα πολύ στενάχωρο"

Διάβασέ μου το...

Super Κική για Απόστολο Λύτρα: "Ήμουν και εγώ στα VIP του Κορυδαλλού, ήταν πάρα πολύ στενάχωρο"

-

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται από την Πέμπτη 20 Ιουνίου στη φυλακή και μάλιστα στάλθηκε σε VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, καθώς εξέφρασε φόβους για τη ζωή του.

Ο Απόστολος Λύτρας όταν έφθασε στο υποκατάστημα κράτησης και αφού τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται για τους νέους κρατούμενους, έκανε τεστ κορονοϊού και στη συνέχεια πήρε το δρόμο για την έκτη πτέρυγα, τη γνωστή και ως VIP.

Η Super Κική με ανάρτησή της στα instastories θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα των ημερών, αποκαλύπτοντας πως έχει βρεθεί και η ίδια στην λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών, η οποία ωστόσο δεν είναι τόσο ωραία όσο ακούγεται.

"Όσο για τον Λύτρα που μου λέτε ότι είναι στα VIP στη φυλακή και θα έχει κλιματιστικό, ισχύει αυτό που λέτε. Ναι, θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Όμως σκέψου να είσαι στη φυλακή και να είσαι τελείως απομονωμένος, να προαυλίζεσαι μόνος σου, να ξέρεις ότι είσαι μόνος σου γιατί είσαι μισητός.

Είχα πάει και εγώ στα VIP, λόγω του ότι ήμουν ανήλικη και έπρεπε να μεταφερθώ από την Θήβα στον Κορυδαλλό για νοσοκομείο που έπρεπε να πάω και με είχαν βάλει στα VIP για έναν μήνα.

Εγώ μπορούσα να βγω στο προαύλιο με τους άλλους κρατούμενους, αλλά έβλεπα την Βίκυ Σταμάτη πως ήταν, που δεν μπορούσε να πάει με τις υπόλοιπες κρατούμενες. Και ήταν πάρα πολύ στενάχωρο το να ξέρεις ότι κινδυνεύεις και ότι δεν σε θέλουν μαζί τους. Οπότε το κλιματιστικό δεν είναι και κάτι χαρούμενο" αποκάλυψε η Super Κική.