Celebrity

21 Ιουνίου 2024 09:18

Κώστας Φραγκολιάς: Εξηγεί τους λόγους που δε μιλάει πια με τον Άρη Σοϊλέδη - Βρέθηκαν στο ίδιο event και δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Διάβασέ μου το...

Κώστας Φραγκολιάς: Εξηγεί τους λόγους που δε μιλάει πια με τον Άρη Σοϊλέδη - Βρέθηκαν στο ίδιο event και δεν αντάλλαξαν κουβέντα

-

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκαν τυχαία την Πέμπτη 20 Ιουνίου ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Άρης Σοϊλέδης, ωστόσο δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης μιλώντας στην κάμερα ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον Κώστα Φραγκολιά και είπε: "Δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε αν μιλάω με τον Κώστα Φραγκολιά".

Κατόπιν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον συνεργάτη της για ποιον λόγο δεν μιλάνε πια και ο Κώστας Φραγκολιάς απάντησε: "Συμφωνώ με αυτό που είπε ότι δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για το αν μιλάμε. Δεν μπήκαμε μαζί και δεν μας πήραν από το χεράκι να πάμε μαζί".

Στη συνέχεια ο Κώστας Φραγκολιάς με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή έκαναν ένα χιουμοριστικό σκετσάκι με τους τρόπους που μπορείς να αποφύγεις τον άλλον όταν είστε στον ίδιο χώρο.

Λίγο αργότερα ο Κώστας Φραγκολιάς εξήγησε: "Θα σου πω σοβαρά τώρα γιατί δεν μιλήσαμε με τον Άρη. Επειδή ο Άρης μου έχει δείξει τις προθέσεις του και δεν το λέω άσχημα. Τις έχει δείξει. Όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο κι εσύ δεν απαντάς ή δεν τον παίρνεις τον άλλον πίσω κτλ. Ο άνθρωπος δείχνει τις προθέσεις του. Εγώ τώρα θα τον πιέσω με το ζόρι; Δεν ψήνεται. Δεν είναι δεν σε θέλω μία δεν σε θέλω δέκα. Έχει δείξει τις προθέσεις του κι εγώ το σέβομαι, τέλος".