Music News powered by Heaven Music

20 Ιουνίου 2024 18:25

20.000 θεατές στο Στάδιο Καλαμαριάς για τον Νίκο Οικονομόπουλο που γράφει τη δική του ιστορία

Διάβασέ μου το...

20.000 θεατές στο Στάδιο Καλαμαριάς για τον Νίκο Οικονομόπουλο που γράφει τη δική του ιστορία

-

Λένε ότι η ιστορία γράφεται από εμάς τους ίδιους, φτάνει να έχουμε το θάρρος και το ψυχικό σθένος να σταθούμε απέναντι της.

Ακριβώς αυτό κάνει ο Νίκος Οικονομόπουλος, που το έχει βάλει σκοπό να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Η μαγική βραδιά που έζησαν πάνω από 20.000 θεατές στο Στάδιο Καλαμαριάς ήταν μια κρυστάλλινη και αδιαπραγμάτευτη ψήφος εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του.

Η ιστορία δε γράφεται με ευχολόγια, φανφάρες και δήθεν απονομές. Ο κόσμος, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται σε κάποιους, δε μασάει κάποιο χόρτο μαγικό.

Η ιστορία επίσης δεν παραγράφεται ούτε μουτζουρώνεται, είναι Σκύλα και Χάρυβδη μαζί και αν σταθείς ελλιπής απέναντι της τότε θα σε ποδοπατήσει χωρίς οίκτο ή δεύτερη σκέψη.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στέκεται απέναντί της οπλισμένος με τις αδιαπραγμάτευτες αρχές του και μια στρατηγική που είναι βασισμένη στη σκληρή δουλειά, την ποιότητα περιεχομένου και τις στοχευμένες κινήσεις που δείχνουν σιγουριά και ξεχειλίζουν αυτοπεποίθηση.

Τα αποτελέσματα της στρατηγικής που ακολουθεί ο "Ψυχολόγος" είναι πλέον εξόφθαλμα.

Τεράστιες μουσικές επιτυχίες που σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε όλα τα digital και radio charts.

Συνεχή και ασταμάτητα sold out στο νυχτερινό venu που εμφανίζεται.

Sold Out και οι 2 μεγάλες συναυλίες που έχει ανακοινώσει στο Κατρακειο Θέατρο, ένα ολόκληρο μήνα πριν τη μέρα διεξαγωγής τους!!!

Πάνω από 20.000 θεατές στο Στάδιο Καλαμαριάς να δονούν όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης τραγουδώντας μαζί του!

Κόσμος που ήρθε να απολαύσει τον Νίκο Οικονομόπουλο και μόνο. Όχι να δει μια παρέλαση καλλιτεχνών που προσπαθούν μάταια να πείσουν ότι οι καλλιτεχνική χρηματιστηριακή τους αξία παραμένει στα ψηλά πατώματα, χωρίς να το πετυχαίνουν.

Ο Νίκος, οι μουσικοί του και τα τραγούδια του απέναντι στην Ιστορία.

Γιατί όταν στέκεσαι απέναντι στην Ιστορία με βλέμμα καθαρό, ύφος ταπεινό και σθένος Διαμαντένιο, η ιστορία σου απαντά: Μήνυμα Ελήφθη 

Μ.Μ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO