Celebrity

20 Ιουνίου 2024 18:15

Συγκίνησε ο ZAF στη σκηνή των MAD VMA 2024: "Δεν είπα σε κανέναν για την σωματική και ψυχική βία"

Διάβασέ μου το...

Συγκίνησε ο ZAF στη σκηνή των MAD VMA 2024: "Δεν είπα σε κανέναν για την σωματική και ψυχική βία"

-

Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός της χώρας, τα Mad Video Music Awards, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου.

Το βραβείο για την «Καλύτερη μπαλάντα» κέρδισε ο Zaf ενώ την ώρα που το παρέλαβε μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τον εκφοβισμό που βίωσε στο σχολείο και συγκίνησε με τα όσα είπε.

«Μεγάλωσα σε ένα νοικοκυριό που τα προβλήματα συνεχώς των γονέων και των ανθρώπων γύρω μας ήταν πολύ πιο σημαντικά από τα δικά μου, γι’ αυτό αναγκάστηκα ως παιδί να μη μοιράζομαι τα προβλήματά μου και τα άγχη μου. Οπότε δεν έλεγα ποτέ για ποιον λόγο γυρνούσα τα μεσημέρια με δάκρυα στα μάτια από το σχολείο και δεν έλεγα ποτέ για ποιον λόγο συμβαίνει ό,τι συμβαίνει.

Δεν είπα σε κανέναν για τον εκφοβισμό, για το bullying, για τη σωματική και ψυχική βία. Γύριζα σπίτι, έβαζα τα ακουστικά μου κι εκεί χανόμουν μόνος μου σε έναν μαγικό κόσμο με τη μουσική μου. Εκεί ένιωθα ασφαλής και πανέμορφα, σε έναν κόσμο φτιαγμένο από μένα για μένα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω και αυτό που υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να κάνω, είναι μουσική για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να νιώσουν αυτό το ασφαλές μέρος και περνάνε πράγματα που πέρασα κι εγώ και έχουν ανάγκη αυτό που είχα και εγώ κάποτε», είπε ο Zaf και συγκίνησε με τα λόγια του.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο ακόλουθο βίντεο: