Celebrity

20 Ιουνίου 2024 14:38

Δανάη Μπάρκα: Η on air εξομολόγηση για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή - "Θα το πω! Μου αρέσει"

Διάβασέ μου το...

Δανάη Μπάρκα: Η on air εξομολόγηση για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή - "Θα το πω! Μου αρέσει"

-

Μια απίστευτη ατάκα είπε η Δανάη Μπάρκα για πολύ γνωστό Έλληνα τράπερ μέσα από την εκπομπή της, "Πάμε Δανάη". Εκείνη και οι συνεργάτες της, σχολίαζαν το παρασκήνιο πίσω από την 21η απονομή των βραβείων MAD και εκεί... ήρθε η εξομολόγηση. «Λοιπόν, θέλω να πω κάτι. Δεν το περιμένατε αυτό από εμένα αλλά θα το πω. Ο FYμου αρέσει», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα και συνέχισε λέγοντας:

«Δηλαδή τι θέλω να πω. Εγώ γνωρίζετε την αγάπη που δεν έχω με αυτή τη μουσική και κυρίως με αυτό που εκπροσωπεί αυτή η μουσική… και τα τραγούδια που δεν θεωρώ ότι κάνουν και κάτι ουάου. Τέλος πάντων», συνέχισε τη δήλωσή της η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό! FY: Έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Αλεξία, κατά τη διάρκεια του Colourday Festival

«Αλλά αυτό το παιδί με το κορίτσι του, την Αλεξία, που της έκανε και πρόταση γάμου πριν λίγες ημέρες… απ’ ό,τι βίντεο που έχω δει – μη μου στείλετε κανένα βίντεο που βρίζει και δεν το έχω δει – μου φαίνεται το πιο γλυκό και ωραίο τυπάκι από όλα αυτά παιδιά που εκπροσωπούν την τραπ μουσική», τόνισε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο: