Celebrity

19 Ιουνίου 2024 15:00

Ελένη Μενεγάκη: Συνεργάτιδά της αποχώρησε από την εκπομπή λόγω της φωτιάς - "Έφυγε γιατί μένει κάπου εκεί κοντά"

Διάβασέ μου το...

Ελένη Μενεγάκη: Συνεργάτιδά της αποχώρησε από την εκπομπή λόγω της φωτιάς - "Έφυγε γιατί μένει κάπου εκεί κοντά"

-

Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι της Τετάρτης (19/06) στην Πυροσβεστική λόγω της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στη Βάρης - Κορωπίου.

H φωτιά ξέσπασε μεταξύ της Ευελπίδων και της περιοχής Νταμάρια, στο 16ο χλμ. της Βάρης-Κορωπίου και φαίνεται ότι ξεκίνησε από ξερά χόρτα και κάποια δέντρα, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε.

Η φωτιά είναι μεγάλη και έχει πάρει διαστάσεις, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και οι καπνοί φαίνονται ακόμη και από τη Γλυφάδα.

Για τη φωτιά εστάλη μήνυμα 112 σε πολλές περιοχές της Αττικής για ετοιμότητα, ενώ υπάρχει και δεύτερο μήνυμα του 112 για απομάκρυνση όσων βρίσκονται στις περιοχές Λαμπρικά και Κίτσι.

Μάλιστα η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη περιοχή ανάγκασε και τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Αλεξάνδρα Αθανασίου, η οποία ήταν στο πλατό για το ενημερωτικό κομμάτι, να αποχωρήσει για να πάει να δει τι συμβαίνει, καθώς το σπίτι της είναι κοντά.

Πιο συγκεκριμένα, επιστρέφοντας από έκτακτο δελτίο ειδήσεων, η Ελένη Μενεγάκη είπε: "Πάμε να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας. Συγγνώμη έχω ταραχτεί με τη φωτιά και μπήκα να δω τι έχει γίνει. Έφυγε και η Αλεξάνδρα γιατί μένει κάπου εκεί κοντά και έφυγε να πάει να δει τι συμβαίνει".