Celebrity

19 Ιουνίου 2024 14:42

Χριστίνα Μπόμπα: "Οι πρώτοι μήνες μετά τη γέννα ήταν δύσκολοι - Το πρωί γέλαγα, το βράδυ έκλαιγα"

Διάβασέ μου το...

Χριστίνα Μπόμπα: "Οι πρώτοι μήνες μετά τη γέννα ήταν δύσκολοι - Το πρωί γέλαγα, το βράδυ έκλαιγα"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή "Fay’s Time" βρέθηκε σήμερα 19 Ιουνίου η Χριστίνα Μπόμπα.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γέννηση των δίδυμων παιδιών της και στον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη

Δείτε επίσης! Χριστίνα Μπόμπα: Φόρεσε το κατάλληλο μαγιό για σωματότυπο αχλάδι - Τονίζει τα δυνατά σου σημεία

Όσα είπε η Χριστίνα Μπόμπα

«Είμαι πάρα πολύ καλά, τα κορίτσια γίνονται τριών σε λίγο, όποτε περάσαμε τη δυσκολία της αρχής. Έχουν ξεκινήσει κάτι σαν παιδικό, είναι σαν play group που πηγαίνουν μόνες τους, χωρίς εμένα. Του χρόνου θα πάνε σε παιδικό σταθμό κανονικά. Έχει αλλάξει η καθημερινότητα. Τα πρώτα δύο χρόνια δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα για εμένα, τώρα που ξεκίνησαν μερικές ώρες και φεύγουν έχω βρει και ρυθμίζω τον προσωπικό μου χρόνο. Ξυπνάω έξι η ώρα το πρωί.

Οι πρώτοι έξι μήνες είναι πολύ δύσκολοι και συναισθηματικά, υπάρχει και το αίσθημα της ευθύνης, έχει πολλά εσωτερικά μπερδέματα. Το πρωί γέλαγα, το βράδυ έκλαιγα, έλεγα αν τα καταφέρω ή όχι. Δεν πέρασα επιλόχειο, αλλά είχα ένα έντονο στρες, είχα μεγαλοποιήσει το κομμάτι του θηλασμού και αισθανόμουν ότι δεν θα τα κατάφερνα. Όταν είσαι απ’ έξω βλέπεις μόνο το ροζ της υπόθεσης, αλλά δεν είναι έτσι», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Ο Σάκης ήταν βράχος. Είναι κι ένα διάστημα που ο πατέρας πάει σε δεύτερη μοίρα με μεγάλη απόσταση. Ήταν τόσο υποστηρικτικός, βοηθούσε πάρα πολύ. Βοηθούσε εμένα και ψυχολογικά, με αποτέλεσμα, αφού περάσαμε το πρώτο διάστημα, τώρα είναι πολύ καλύτερα που είναι δύο ταυτόχρονα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Είτε το βίντεο που ακολουθεί.