Celebrity

19 Ιουνίου 2024 11:03

Γιώργος Λιανός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο - Ο τελικός του Survivor και το τηλεοπτικό του μέλλον

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Λιανός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο - Ο τελικός του Survivor και το τηλεοπτικό του μέλλον

-

Στην κάμερα του "Breakfast@Star" και τον Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε ο Γιώργος Λιανός, λίγο μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον τελικό του "Survivor" και στις φήμες γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον.

Δείτε επίσης! Survivor: Αποχώρησε μια ανάσα πριν το φινάλε - Αυτή είναι η τελική πεντάδα

Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία του Survivor. Ο τελικός θα γίνει κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία απλώς φέτος θα είναι live το αγώνισμα. Τα νούμερα είναι μία πάνω και μία είναι κάτω. Δεν εχω ιδέα αν θα δούμε άλλον κύκλο του Survivor, φαντάζομαι πως ναι», είπε ο Γιώργος Λιανός και διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να παρουσιάζει το "Exathlon".

«Δεν θα μπορούσα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή στην παρούσα φάση, ο Γρηγόρης το κάνει εξαιρετικά. Με πήραν και με ρώτησαν ποιος θα μπορούσε να κάνει το My Man Can, τους πρότεινα τον Φάνη Λαμπρόπουλο, γιατί έχει αυτή την τρέλα», ανέφερε στη συνέχεια.

«Έπεσαν κάποια τηλέφωνα με διερευνητικό ενδιαφέρον και με απόλυτο σεβασμό στην υπάρχουσα συνεργασία μου, για να μάθουν αν λήγει το συμβόλαιό μου και αν θα με ενδιέφερε να συζητήσουμε. Το θέμα είναι να διατηρείς τα στοιχεία του χαρακτήρα σου, κάθε νέα πρόκληση είναι καλοδεχούμενη», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.