Celebrity

19 Ιουνίου 2024 11:15

Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτο ξέσπασμα κατά Κούγια - "Έβγαλε δημόσια ανακοίνωση και με αποκάλεσε σίχαμα"

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτο ξέσπασμα κατά Κούγια - "Έβγαλε δημόσια ανακοίνωση και με αποκάλεσε σίχαμα"

-

Χαμός έγινε την Τρίτη 18 Ιουνίου, μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος μιλώντας για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και της καταγγελίας της συζύγου του για ξυλοδαρμό, είπε ότι ο ποινικολόγος "έχει ανδρικά χαρακτηριστικά" και ότι "κακές στιγμές στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν πάντοτε".

Ακολούθησε η έντονη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη και στη συνέχεια μια ακόμη απάντηση από τον Αλέξη Κούγια.

Με αφορμή τα όσα έγιναν, την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις ομοφοβικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και την ανακοίνωση που είχε βγάλει ο Αλέξης Κούγιας για τον Γιώργο Λιάγκα πριν από ενάμιση μήνα, όπου τον αποκαλούσε, μεταξύ άλλων: "σίχαμα, επικίνδυνο άτομο, τηλεοπτικό υποκείμενο" και μάλιστα, καλούσε τον Θοδωρή Κυριακού να τον απολύσει από τον ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής ξέσπασε στον αέρα του "Πρωινού".

"Δε μπορεί ο ομιλών επειδή έκανε τρεις συνεντεύξεις με τον Κασσελάκη να αποκαλείται σίχαμα. Για μένα λέω. Τότε δεν αναφέρθηκα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έβγαλε δημόσια ανακοίνωση και με αποκάλεσε σίχαμα γιατί τολμώ να πάρω συνεντεύξεις και να προβάλλω ομοφυλόφιλους...

Με αποκάλεσε σίχαμα και προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του καναλιού, τον κύριο Κυριακού να με απολύσει πάραυτα. Τότε δεν είδα κανέναν εισαγγελέα να παρεμβαίνει, όταν ένας λειτουργός της δικαιοσύνης βγήκε δημόσια και αποκάλεσε σίχαμα έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του.

Αυτό δεν ήταν ομοφοβική αναφορά; Και προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του καναλιού τον κύριο Κυριακού να με διώξει. Δυστυχώς δεν με έδιωξε, μου ανανέωσε το συμβόλαιο. Άλλοι φύγανε από πόστα εκείνες τις ημέρες…", είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής επανήλθε στο ίδιο θέμα και πρόσθεσε: "Και επειδή είμαστε πολλοί περισσότεροι οι λογικοί άνθρωποι, η κοινωνία μας κύριε Κούγια για να κοιμάστε ανήσυχος τα βράδια, θα γίνει καλύτερη και σωστή. Που θα μας πείτε και σιχάματα, εσείς. Θα μας κάνετε μαθήματα εσείς! Που δύο μήνες δεν τα λέω και τα κρατάω μέσα μου. Εσείς θα κάνετε σε εμένα μαθήματα ηθικής. Εσείς! Ντρέπεται και η ντροπή".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ