Celebrity

19 Ιουνίου 2024 10:02

Βασίλης Καρράς: Το σημείωμα που έγραψε για τη σύζυγό του πριν φύγει από τη ζωή και το παρασκήνιο πίσω από την απαγωγή του

Διάβασέ μου το...

Βασίλης Καρράς: Το σημείωμα που έγραψε για τη σύζυγό του πριν φύγει από τη ζωή και το παρασκήνιο πίσω από την απαγωγή του

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε ο Θάνος Κανούσης, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που έγραψε τη βιογραφία του Βασίλη Καρρά.

Μεταξύ άλλων, ο Θάνος Κανούσης αναφέρθηκε στο σημείωμα που έγραψε ο Βασίλης Καρράς για τη σύζυγό του λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, αλλά και για την περιβόητη απαγωγή του.

Δείτε επίσης! Βασίλης Καρράς: Η κόρη του, Ειρήνη, στην παρουσίαση της βιογραφίας του (Photos)

Όσα είπε ο Θάνος Κανούσης

«Είδα πολλές φορές τον Βασίλη να κλαίει όταν γράφαμε τη βιογραφία του. Νομίζω πως θα γίνει ταινία η ζωή του. Ο Βασίλης πέρασε πολύ δύσκολα φτωχικά χρόνια, πουλούσε λαχεία, κουλούρια… Το σημείωμα για τη γυναίκα του μού το άφησε έξι μήνες πριν φύγει από τη ζωή, όταν είχε μπει για πρώτη φορά στην εντατική. Όταν έφυγε ο Βασίλης, καθίσαμε με τη Χριστίνα και διαβάσαμε πάλι το βιβλίο από την αρχή, αλλά εκεί της διάβασα και το σημείωμα αυτό», είπε αρχικά ο Θάνος Κανούσης και αποκάλυψε πως το σημείωμα έλεγε: «Χριστινάκι σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου. Να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους. Έχεις τρόπους εσύ γι’ αυτό σ αγαπώ».

Για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά, ο Θάνος Κανούσης ανέφερε: «Αυτό έγινε στο Αγρίνιο. Ήταν πρώτο όνομα ο Βασίλης και στο χωριό εκεί υπήρχε πανηγύρι. Υπήρχαν άλλα δύο μαγαζιά και δύο επώνυμοι τραγουδιστές που θα τραγουδούσαν. Πήγαν δύο τύποι που του συστήθηκαν ως καπνέμποροι και του είπαν να τον πάνε εκεί που θα τραγουδούσε. Στο δρόμο, έκαναν δεξιά το αυτοκίνητο, σε κάτι καλαμπόκια, βγαίνουν 5-6 με πιστόλια, τον παίρνουν και τον πάνε σε ένα ακατοίκητο χωριό, για να μην τραγουδήσει, όπως και δεν τραγούδησε».

«Ο Βασίλης θυμήθηκε στην εντατική όλους τους συνεργάτες του γιατί ήθελε να τους αναφέρει στο βιβλίο», είπε ακόμη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.