Celebrity

19 Ιουνίου 2024 10:50

Σελίν Ντιόν: Εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του βιογραφικού της ντοκιμαντέρ - "Έχω ήδη ξεκινήσει να επιστρέφω" (Photos - Video)

Διάβασέ μου το...

Σελίν Ντιόν: Εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του βιογραφικού της ντοκιμαντέρ - "Έχω ήδη ξεκινήσει να επιστρέφω" (Photos - Video)

-

Η Σελίν Ντιόν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, με αφορμή την πρεμιέρα του νέου της ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion», εν μέσω της μάχης που δίνει με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου. Η ίδια, εμφανίστηκε στο Alice Tully Hall της Νέας Υόρκης, συνοδευόμενη από τον 23χρονο γιο της, Rene-Charles Angelil, ενώ μαζί της ήταν και ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ της, καθώς και η παραγωγός του Amazon Studio, Τζένιφερ Σάλκε.

Η τραγουδίστρια πόζαρε στους παπαράτσι, χαμογελαστή, ενώ έκανε και δηλώσεις. "Δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά νιώθω πως είναι σαν θεραπεία και συναισθηματικά και σωματικά", ανέφερε και στη συνέχεια τόνισε ότι ο λόγος που κάνει εμφανίσεις είναι ότι έχει "ήδη ξεκινήσει να επανέρχεται και να επιστρέφει στα φώτα".

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ, η σταρ ευχαρίστησε όλους όσους της στάθηκαν κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά της. «Φυσικά, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την καθημερινή αγάπη και υποστήριξη από τα υπέροχα παιδιά μου. Ευχαριστώ, Ρενέ-Σαρλ. Σε ευχαριστώ, Νέλσον. Ευχαριστώ, Έντι. Σας ευχαριστώ πολύ» πρόσθεσε.

Δείτε σχετικά βίντεο και φωτογραφίες:

Σελίν Ντιόν

Σελίν Ντιόν

Σελίν Ντιόν

Credits: AP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ