Celebrity

19 Ιουνίου 2024 10:15

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Ο Θέμης Σοφός ανέλαβε την υπεράσπιση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα

Διάβασέ μου το...

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Ο Θέμης Σοφός ανέλαβε την υπεράσπιση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα

-

Μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης (18/06) και την έκαναν να ενεργοποιήσει το panic button, η Σοφία Πολυζωγοπούλου προχώρησε στην υποβολή μήνυσης κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, αλλά και του γνωστού ποινικολόγου.

Θυμίζουμε πως η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τη μεγάλη τους κόρη πήγαν στο σπίτι στον Γέρακα με δικηγόρο, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση αλλά και τη λιποθυμία της 37χρονης, η οποία μάλιστα υποστηρίζει ότι ο Απόστολος Λύτρας της έστειλε απειλητικό μήνυμα.

Σύμφωνα, με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, που μίλησε στον ΑΝΤ1 έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο, εξέλιξη που σημαίνει ότι ο Απόστολος Λύτρας αναζητείται για να συλληφθεί, ενώ η πρώην σύζυγός του αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό μέσα από το Happy Day το πρωί της Τετάρτης, ο Θέμης Σοφός ανέλαβε την νομική υπεράσπιση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Η σύζυγος του δικηγόρου, Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μάλιστα πως "Ο Θέμης χθες ήταν μέχρι τις 4 τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα της Παλλήνης".