Celebrity

19 Ιουνίου 2024 08:58

Απόστολος Λύτρας: Συνελήφθη η πρώην σύζυγός του - "Κρατείται στο αυτόφωρο"

Διάβασέ μου το...

Απόστολος Λύτρας: Συνελήφθη η πρώην σύζυγός του - "Κρατείται στο αυτόφωρο"

-

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της κακοποίησης της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καλλιακμάνης το πρωί της Τετάρτης, μετά την παρουσία της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα στο σπίτι της το βράδυ της Τρίτης (18/06), η κυρία Πολυζωγοπούλου προχώρησε σε μηνύσεις.

Όπως είπε μάλιστα, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κρατείται στο αυτόφωρο.

"Χθες το βράδυ η πρώην γυναίκα του με το ένα από τα παιδιά του και τον δικηγόρο μπήκαν στην αυλή του σπιτιού, τους αντιλήφθηκε η νυν σύζυγος, πάτησε το panic button. Κατόπιν είχε λιποθυμικό επεισόδιο, κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Απ ότι φαίνεται φοβήθηκε, υπέβαλε μηνύσεις για τη διατάραξη οικιακής ειρήνης" είπε ο κ.Καλλιακμάνης

Όπως τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης είναι άγνωστο εάν είχαν ενημερώσει ότι θα βρεθούν στο σπίτι, ενώ αποκάλυψε ότι συνελήφθη η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα. 

"Υπέβαλε μηνύσεις. Συνελήφθη η πρώην σύζυγος και έγινε μήνυση στον δικηγόρο από την κυρία Πολυζωγοπούλου. Ο δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή.

Προφανώς η πρώην σύζυγος στηρίζει τον κ. Λύτρα. Πήγε να πάρει τα πράγματά του, μπήκε στην αυλή για να χτυπήσει το κουδούνι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω. Έγινε σοβαρό επεισόδιο αφού συνελήφθη η πρώην σύζυγος, κρατείται στο αυτόφωρο. Έκανε και μήνυση και στον Απόστολο Λύτρα η νυν σύζυγος για παραβίαση δικαστικής απόφασης, γιατί θεωρεί πως έστειλε ένα απειλητικό μήνυμα" είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, που μίλησε στον ΑΝΤ1 έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο για τον Απόστολο Λύτρα, εξέλιξη που σημαίνει ότι ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί.