Celebrity

18 Ιουνίου 2024 17:20

Μίνα Αρναούτη: Ξεσπά κατά της Ζήνας Κουτσελίνη - "Έχτιζε ένα προφίλ για έμενα που μόνο καλό δεν μου έκανε, τη σιχαίνομαι"

Διάβασέ μου το...

Μίνα Αρναούτη: Ξεσπά κατά της Ζήνας Κουτσελίνη - "Έχτιζε ένα προφίλ για έμενα που μόνο καλό δεν μου έκανε, τη σιχαίνομαι"

-

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Χ η Μίνα Αρναούτη ξέσπασε κατά της Ζήνας Κουτσελίνη με αφορμή τον σάλο που έχει προκληθεί μετά τη δήλωσή της για τον Απόστολο Λύτρα.

Η κοπέλα που βρισκόταν στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη, όταν έγινε το θανατηφόρο τροχαίο που του στέρησε τη ζωή, έγραψε πως η παρουσιάστρια έχτιζε για αυτή ένα αρνητικό προφίλ μέσα από την εκπομπή της, όσο η ίδια έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάστε επίσης! Ζήνα Κουτσελίνη: Ξεκαθαρίζει μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για την υπόθεση Λύτρα - "Υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης"

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τη Ζήνα Κουτσελίνη

«Η Ζήνα Κουτσελίνη όταν είχε γίνει το τροχαίο με τον Παντελίδη ενώ ήμουν ακόμα σε ένα κρεβάτι ανήμπορη έχτιζε ένα προφίλ στην εκπομπή της για έμενα που μόνο καλό δεν μου έκανε. Την σιχαίνομαι κ αυτήν και τον Γουμενίδη!», έγραψε η Μίνα Αρναούτη αναδημοσιεύοντας μια ανάρτηση που είχε κάνει πριν κάποια χρόνια.