Celebrity

17 Ιουνίου 2024 09:27

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αποκάλυψη για τον διάλογο που είχε με τον μικρότερο γιο της πριν την ορκωμοσία του πατέρα του και συζύγου της, Γιώργου Μυλωνάκη

Διάβασέ μου το...

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αποκάλυψη για τον διάλογο που είχε με τον μικρότερο γιο της πριν την ορκωμοσία του πατέρα του και συζύγου της, Γιώργου Μυλωνάκη

-

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου και λίγες ημέρες μετά τις Ευρωεκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Ένα από τα νέα πρόσωπα του νέου υπουργικού συμβουλίου είναι ο Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος είναι ένας εκ των τριών νέων υφυπουργών παρά τω πρωθυπουργώ.

Ο Γιώργος Μυλωνάκης πριν τον ανασχηματισμό ήταν Γενικός Γραμματέας της Βουλής, ενώ στην προσωπική του ζωή είναι παντρεμένος με την Τίνα Μεσσαροπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία του συζύγου της. Δείτε ΕΔΩ!

Τίνα Μεσσαροπούλου - Η ατάκα του γιου της πριν την ορκωμοσία του πατέρα του

Το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή "Happy Day" δέχτηκε συγχαρητήρια για τον σύζυγό της από τους συνεργάτες της.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε on air και τη συζήτηση που είχε με τον μικρότερο γιο της, λίγο πριν την ορκωμοσία του Γιώργου Μυλωνάκη.

«Να πούμε συγχαρητήρια στον Γιώργο Μυλωνάκη. Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις. Υπέρκομψο το κορίτσι μας», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να απαντά: «Να είστε καλά, σας ευχαριστώ».

Στη συνέχεια, ο Δήμος Βερύκιος σχολίασε την ενδυματολογική επιλογή της Τίνας Μεσσαροπούλου, αλλά και την ομοιότητα με τον μικρό της γιο.

«Είναι ίδιος. Τα έχουμε μοιράσει. Ο μικρός ήθελε να πάει με το πουκάμισο έξω από το παντελόνι και μου λέει "Είμαι σαν φλώρος" και του λέω "κοίταξε να δεις! Εκεί πρέπει να είσαι σαν φλώρος"».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.