Celebrity

16 Ιουνίου 2024 23:59

Οι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ επιλέγουν για ένα ακόμα καλοκαίρι την Ελλάδα για τις διακοπές τους

Διάβασέ μου το...

Οι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ επιλέγουν για ένα ακόμα καλοκαίρι την Ελλάδα για τις διακοπές τους

-

Για ένα ακόμα καλοκαίρι η Ελλάδα αποτελεί νούμερο ένα προορισμό των διάσημων από όλον τον κόσμο για τις διακοπές τους. Γνωστοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ αλλά και τραγουδιστές επέλεξαν τη χώρα μας προκειμένου να χαλαρώσουν και να γεμίσουμε τις μπαταρίες τους.

Στη Μύκονο έφτασε ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, μαζί με την σύντροφό του, Λορίν Σάντεζ και τον γιο του, Πρέστον. Ο Μπέζος είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη σύμφωνα με τη λίστα Forbes για το 2024 με περιουσία που ξεπερνά τα 180 δισεκατομμύρια ευρώ.

Οι Αμερικάνοι ηθοποιοί Γκόλντι Χον και ο Κερτ Ράσελ επέλεξαν για ακόμα μία φορά να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί της Σκιάθου. Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ επισκέφτηκαν και κολύμπησαν στις παραλίες Αχλαδιές, Μάραθα, Αγία Ελένη και Διαμάντι. Η Γκόλντι Χον λατρεύει το νησί των Σποράδων και τα τελευταία 15 χρόνια είναι η πρώτη επιλογή της για τις καλοκαιρινές τις διακοπές.

Από την άλλη πλευρά ο Τζο Τζόνας δεν λέει να φύγει από την Ελλάδα και συνεχίζει εδώ και αρκετές ημέρες τις διακοπές του στην Αθήνα. Ο διάσημος τραγουδιστής και μέλος του συγκροτήματος Jonas Brothers απολαμβάνει ξέφρενες νύχτες στην πρωτεύουσα και αμέτρητες βουτιές κάθε πρωί στη θάλασσα. Το βράδυ της Παρασκευής μάλιστα ο Αμερικανός τραγουδιστής αποφάσισε να δει από κοντά πως είναι η ελληνική διασκέδαση επιλέγοντας το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Κωσταντίνος Αργυρός στα νότια προάστια.

Διαβάστε επίσης! Τζο Τζόνας: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα - Η βραδινή έξοδος στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον βρέθηκαν για ακόμα ένα καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά. Το σκάφος του Τομ Χανκς έδεσε ξανά στην Αντίπαρο, ωστόσο δεν έμεινε μόνο εκεί. Ο διάσημος ηθοποιός επέλεξε να κάνει κρουαζιέρα στις Κυκλάδες απολαμβάνοντας το ελληνικό φαγητό και το απέραντο γαλάζιο. Το ζευγάρι επισκέφτηκε την Σίφνο, όπου και γιορτάζεται το μεγάλο πανηγύρι των Κυκλάδων στο πολύ γραφικό σημείο του νησιού, τον βράχο της Χρυσοπηγής.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Photo Credits: AP