Celebrity

16 Ιουνίου 2024 22:32

Γιορτή του Πατέρα: Συγκινεί η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου - "Η σκέψη και η καρδιά μου, στις οικογένειες που τους στερούνται"

Διάβασέ μου το...

Γιορτή του Πατέρα: Συγκινεί η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου - "Η σκέψη και η καρδιά μου, στις οικογένειες που τους στερούνται"

-

Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πόπη Τσαπανίδου με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα που είναι σήμερα.

Η δημοσιογράφος τόνισε πως η σκέψη της είναι στα παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς τον μπαμπά τους, αλλά και στις γυναίκες τους. Θυμίζουμε πως η Πόπη Τσαπανίδου έχει χάσει τον σύζυγό της πριν πολλά χρόνια και μεγάλωσε μόνη της τις κόρες της.

Πόπη Τσαπανίδου – Η ανάρτηση για την γιορτή του Πατέρα

«Γιορτή του πατέρα σήμερα. Χρόνια πολλά στους ανθρώπους που μας έφεραν στη ζωή και σ αυτούς, που μαζί τους φέραμε νέες ζωές στον κόσμο. Η σκέψη και η καρδιά μου, στις οικογένειες που τους στερούνται και σήμερα αντί να αγκαλιάζουν και να φιλούν, τιμούν αναμνήσεις.

Στα παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς μπαμπά γιατί τον έχασαν και στις γυναίκες που στέκονται μόνες, δίπλα στους γιους και στις κόρες τους και τους βλέπουν στα χαρακτηριστικά των προσώπων των παιδιών τους και στις συμπεριφορές τους. Μπορεί να έφυγαν, όμως η ύπαρξή μας, τους εμπεριέχει. Και αυτό κάνει τη δυσκολία να αντέχεται και την λύπη να μικραίνει», έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου.