Celebrity

16 Ιουνίου 2024 18:35

Δημήτρης Σταρόβας: Μιλά για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα ένα μήνα μετά την περιπέτεια με την υγεία του - "Δεν πρέπει να κρυβόμαστε"

Διάβασέ μου το...

Δημήτρης Σταρόβας: Μιλά για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα ένα μήνα μετά την περιπέτεια με την υγεία του - "Δεν πρέπει να κρυβόμαστε"

-

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο καλλιτέχνης πριν από ένα μήνα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και για αυτό νοσηλεύτηκε για πολλές ημέρες στο νοσοκομείο.

Πλέον ο Δημήτρης Σταρόβας αναρρώνει στο σπίτι του και σήμερα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μίλησε πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε.

Διαβάστε επίσης! Δημήτρης Σταρόβας: Η σύντροφός του για την υγεία του! "Δίνει τον αγώνα του ξαναμιλήσει όπως πριν"

Δημήτρης Σταρόβας – Όσα είπε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι όπως δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα.

Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα! Ευχαριστώ», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας στο βίντεο που κοινοποίησε.