Celebrity

16 Ιουνίου 2024 16:35

Κώστας Τσουρός: Η σπάνια αναφορά στον πατέρα του - "Όσο και να με ταλαιπώρησες μικρό, τα βρήκαμε"

Διάβασέ μου το...

Κώστας Τσουρός: Η σπάνια αναφορά στον πατέρα του - "Όσο και να με ταλαιπώρησες μικρό, τα βρήκαμε"

-

Μια σπάνια αναφορά στον πατέρα του έκανε ο Κώστας Τσουρός στην έναρξη του σημερινό «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με αφορμή τη γιορτή του πατέρα. Ο παρουσιαστής του είπε χρόνια πολλά, αλλά ευχήθηκε και σε όλους τους μπαμπάδες.

Διαβάστε επίσης! Κώστας Τσουρός για Κατερίνα Καινούργιου: "Δεν θα έκανα ποτέ εκπομπή μαζί της, δεν θα ήθελα ποτέ να κάνω το είδος που υπηρετεί"

«Καλησπέρα, καλωσήρθατε και σήμερα εδώ, στο “Ακόμα δεν είδες τίποτα”. “Σ’ αγαπάω αλλά”, αφιερωμένο σε όλους τους πατεράδες σήμερα. Η γιορτή του πατέρα, χρόνια πολλά στους πατεράδες σας, χρόνια πολλά σε όλους και στον δικό μου μπαμπά που μας βλέπει τώρα.

Χρόνια πολλά, μπαμπά. Να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω πολύ. Όσο και να με ταλαιπώρησες μικρό, τα βρήκαμε και τώρα είσαι ο καλύτερός μου φίλος. Να πείτε σε όλους τους πατεράδες σας “χρόνια πολλά”, να τους δείξετε ότι τους αγαπάτε όσο τους έχετε ακόμα. Πρέπει να μην το ξεχνάμε και να το λέμε καθημερινά.

Να χαίρεστε τους μπαμπάδες σας όσοι τους έχετε. Αυτό είναι το μήνυμα της ημέρας, γιατί συνήθως μιλάμε για την ημέρα της μητέρας αλλά μην ξεχνάμε και τους πατεράδες. Επειδή συνήθως στις οικογένειες οι πατεράδες είναι πιο σκληροί και πολλά παιδιά ταλαιπωρούνται, το θέμα είναι η ειλικρίνεια και κάποια στιγμή όλα φτιάχνουν. Σας το λέω από προσωπική εμπειρία», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός