Celebrity

16 Ιουνίου 2024 14:29

Κέιτ Μίντλετον: Συγκινεί η ανάρτησή της για τη "Γιορτή του Πατέρα" - Η φωτογραφία με τον Ουίλιαμ και τα παιδιά τους

Διάβασέ μου το...

Κέιτ Μίντλετον: Συγκινεί η ανάρτησή της για τη "Γιορτή του Πατέρα" - Η φωτογραφία με τον Ουίλιαμ και τα παιδιά τους

-

Γιορτή του Πατέρα σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου και η Κέιτ Μίντλετον προέβη σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Στο τρυφερό στιγμιότυπο βλέπουμε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ έχοντας αγκαλιά τα τρία τους παιδιά, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις, να κοιτάνε μαζί τον ωκεανό.

"Σε αγαπάμε, μπαμπά. Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα. Τζ, Σ. και Λ. (Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις)", αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης, με την υπογραφή της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Νωρίτερα, στον ίδιο λογαριασμό ανέβηκε μια φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ, από την παιδική του ηλικία, με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο 15 Ιουνίου, η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά τη διάγνωση με καρκίνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Ουίλιαμ και των παιδιών της, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, κατά τη διάρκεια του Trooping the Colour, της μεγάλης ετήσιας στρατιωτικής παρέλασης στο Λονδίνο προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου του Γ΄.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: zumapress