Media

16 Ιουνίου 2024 09:28

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά: Ο Λευτέρης Χαρίτος ανακοίνωσε τον παρτενέρ της Μαρίας Κίτσου

Διάβασέ μου το...

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά: Ο Λευτέρης Χαρίτος ανακοίνωσε τον παρτενέρ της Μαρίας Κίτσου

-

Η ιστορία της "Μάγισσας" μπορεί να έφτασε στο τέλος της, ωστόσο έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 ένας νέος κύκλος επεισοδίων, που θα αποτελεί πρίκουελ της ιστορίας που παρακολουθήσαμε φέτος στους δέκτες μας.

Ο καινούργιος κύκλος θα φέρει τον τίτλο "Φλεγόμενη Καρδιά", ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε – όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό – τη Μαρία Κίτσου. Και ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για τους υπόλοιπους συντελεστές, ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος ανακοίνωσε μέσω Instagram τον παρτενέρ της Μαρίας Κίτσου.

Αυτός δεν είναι αλλος από τον Μελέτη Ηλία, που μετά το τέλος της σειράς του Alpha "Το Προξενιό της Ιουλίας" μετακομίζει στον ΑΝΤ1 και στη "Μάγισσα".

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, οι σεναριογράφοι της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, έστειλαν το δικό τους σημείωμα προς τους τηλεθεατές, προϊδεάζοντας για όσα αναμένεται να δούμε να εκτυλίσσονται στη μικρή οθόνη την επόμενη σεζόν στη "Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά".

"Όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα… η αγάπη με το μίσος… το καλό με το κακό… έτσι και για κάθε Κυπριανή, θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ. Κι αυτή η αλυσίδα δε θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου.

Στην αρχή αυτής της αλυσίδας, είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί, όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν.

Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910…όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα. Θα’ ναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού; Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;

Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης".

Μελετης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO