Celebrity

16 Ιουνίου 2024 09:00

Ελένη Βουλγαράκη - Φώτης Ιωαννίδης: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Διάβασέ μου το...

Ελένη Βουλγαράκη - Φώτης Ιωαννίδης: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

-

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως έκαναν η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στην Real Life, μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα όμορφο σπίτι στα νότια προάστια.

Η συγκατοίκηση προέκυψε από την ανάγκη τους κυρίως να είναι συνέχεια μαζί, καθώς οι δυο τους ήθελαν να μοιράζονται όσο περισσότερα πράγματα μπορούν στην καθημερινότητά τους.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού απολαμβάνουν να περνάνε χρόνο μαζί, όμως λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Η συγκατοίκηση για την Ελένη Βουλγαράκη και τον Φώτη Ιωαννίδη είναι μια ιδανική ευκαιρία να βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον και να χαλαρώνουν μαζί έπειτα από μια κουραστική ημέρα. Οι δυο τους δεν κρύβουν τη σχέση και τον έρωτά τους και μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει περισσότερο εξωστρεφείς.

Τα σενάρια φυσικά γύρω από το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδου δίνουν και παίρνουν, καθώς πολλές ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν στο στόχαστρο τους, από τον Παναθηναϊκό έχουν ξεκαθαρίσει ωστόσο πως ο παίκτης δεν πωλείται.