Celebrity

16 Ιουνίου 2024 08:25

Παναθηναϊκός: Το ξέφρενο γλέντι των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης στον Κωνσταντίνο Αργυρό (φωτογραφίες & βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Παναθηναϊκός: Το ξέφρενο γλέντι των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης στον Κωνσταντίνο Αργυρό (φωτογραφίες & βίντεο)

-

Με ένα ξέφρενο γλέντι στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, γιόρτασαν το βράδυ του Σαββάτου (15/06) οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού AKTOR την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Euroleague.

Το "πράσινο πάρτι" κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, με τους πάντες να γιορτάζουν με την ψυχή τους.

Ο Κώστας Σλούκας αποθεώθηκε απ' όλους τους παρευρισκόμενους ακούγοντας το όνομά του, ενώ στη σκηνή ανέβηκε όλη η ομάδα και ο προπονητής, Έργκιν Αταμάν και τραγούδησαν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον ύμνο της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Μήτογλου, Μωραΐτης και Μαντζούκας έκλεψαν την παράσταση, καθώς χόρεψαν ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του τραγουδιού "Αθήνα μου", ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου δοκίμασε τις φωνητικές του ικανότητες τραγουδώντας το ίδιο κομμάτι.

Όσο περνούσε η ώρα το κέφι άναβε περισσότερο, με τους Λεσόρ, Χουάντσο και Γκραντ να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού επιδόθηκαν σε... λουλουδοπόλεμο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Χαμός επικράτησε όταν ο Έργκιν Αταμάν κρατώντας την κούπα του πρωταθλητή, ανέβηκε στην πίστα στο πλάι του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ ακολούθησαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού μέσα σε αποθέωση.

Έτσι, έπειτα από μια ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν, που ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξέσπασαν και γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και της Euroleague.

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi

ΠΑΟ

ΠΑΟ

ΠΑΟ

ΠΑΟ

ΠΑΟ

ΠΑΟ

ΠΑΟ

ΠΑΟ

ΠΑΟ

Κουπα

Χουαντσο

Χουαντσο

Χουαντσο

Λουκα