Celebrity

15 Ιουνίου 2024 20:35

Κώστας Καραφώτης: Αποκάλυψε τον λόγο που έκανε follow την Κάτια Μάνου μετά τον γάμο τους

Διάβασέ μου το...

Κώστας Καραφώτης: Αποκάλυψε τον λόγο που έκανε follow την Κάτια Μάνου μετά τον γάμο τους

-

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το Σάββατο βρέθηκε ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Κώστα Τσουρό.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με την Κάτια Μάνου και αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε follow στο Instagram αφότου έγινε σύζυγός του.

Διαβάστε επίσης! Κώστας Καραφώτης: Έκανε follow την Κάτια Μάνου μετά τον γάμο τους - Η ανάρτησή της

Κώστας Καραφώτης – Ο λόγος που έκανε follow την Κάτια Μάνου μετά τον γάμο τους

«Ήθελα ο γάμος να είναι κλειστός, είχε πολύ λίγο κόσμο. Ήθελα να βγω να το φωνάξω να το πω, αλλά επειδή ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με τις δηλώσεις, σε κυνηγάνε μετά, δεν ήθελα…Δεν με ενόχλησαν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες, το σεβάστηκαν. Μετά όταν συζητήθηκε την επόμενη μέρα σε διάφορες εκπομπές, κάποια στιγμή πέρασε από την αντίληψή μου ότι ειπώθηκε “πλήθος επωνύμων στον γάμο του Καραφώτη”. Με πείραξε…Υπήρξαν άτομα που το άκουσαν και είχα την άνεση να εξηγήσω ότι ήταν ένας κλειστός γάμος», είπε αρχικά ο Κώστας Καραφώτης.

Όσον αφορά το follow στην Κάτια Μάνου μετά τον γάμο αποκάλυψε: «Η κορυφή του παγόβουνου ήταν ότι την έκανα follow στο Instagram μετά τον γάμο. Από το παρελθόν ακολουθιόμασταν, κάτι έγινε κάναμε unfollow. Μετά με ακολούθησε, εγώ δεν την ακολούθησα πίσω. Της έλεγα δεν με ενδιαφέρει να σε ακολουθώ στο Instagram, αλλά στη ζωή και στην καθημερινότητά σου. Το κρατήσαμε και μετά λέγαμε μην σπάσει το γούρι. Της είπα πως την ημέρα που θα παντρευτούμε θα την ακολουθήσω στο Instagram και το έκανα στα αλήθεια. Τι σημασία έχει το Instagram;»