Celebrity

15 Ιουνίου 2024 18:05

Ελένη Φουρέιρα: Το βίντεο από την βάφτιση του γιου της - Τα πλάνα μέσα από την εκκλησία και ο χορός με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πάρτι

Διάβασέ μου το...

Ελένη Φουρέιρα: Το βίντεο από την βάφτιση του γιου της - Τα πλάνα μέσα από την εκκλησία και ο χορός με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πάρτι

-

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του έζησαν πριν από μια εβδομάδα η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς βάφτισαν τον μοναχογιό τους.

Ο μικρός πήρε το όνομα Ερμής, ενώ νονοί του ήταν η αδελφή της Ελένης Φουρέιρα, ο personal assistant της, Βασίλης Σιμσιρίκης και ο καλός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης.

Διαβάστε επίσης! Ελένη Φουρέιρα: Οι φωτογραφίες και το δημόσιο μήνυμα για τη βάφτιση του γιου της

Μια εβδομάδα μετά την βάφτιση του μικρού Ερμή, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο όπου είδαμε στιγμιότυπα από το μυστήριο και από το πάρτι που ακολουθήσε σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία ήταν φανερά συγκινημένοι κατά τη διάρκεια της βάφτισης, ενώ στο πάρτι που ακολουθήσε μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και απολαύσαν την βραδιά. Μάλιστα το ερωτευμένο ζευγάρι χόρεψε μαζί και έλαμπε από ευτυχία σε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα και εννοείται πως η τραγουδίστρια πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε κάποιες από τις επιτυχίες της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ