Celebrity

15 Ιουνίου 2024 17:36

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η ανάρτηση μετά την ορκωμοσία του συζύγου της, Γιώργου Μυλωνάκη - "Θα είμαι πάντα δίπλα σου άγρυπνος φρουρός"

Διάβασέ μου το...

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η ανάρτηση μετά την ορκωμοσία του συζύγου της, Γιώργου Μυλωνάκη - "Θα είμαι πάντα δίπλα σου άγρυπνος φρουρός"

-

Σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης προχώρησε την Παρασκευή 14/04 ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες ημέρες μετά τις Ευρωεκλογές.

Ένα από τα νέα πρόσωπα του νέου υπουργικού συμβουλίου είναι ο Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος είναι ένας εκ των τριών νέων υφυπουργών παρά τω πρωθυπουργώ. Ο Γιώργος Μυλωνάκης πριν τον ανασχηματισμό ήταν Γενικός Γραμματέας της Βουλής, ενώ στην προσωπική του ζωή είναι παντρεμένος με την Τίνα Μεσσαροπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.

Διαβάστε επίσης! Τίνα Μεσσαροπούλου: Στο πλευρό του συζύγου της, Γιώργου Μυλωνάκη, στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε κοντά στον σύζυγό της στο Προεδρικό Μέγαρο στην ορκωμοσία, αλλά και σήμερα έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για αυτόν στα social media.

Η δημοσιογράφος αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Γιώργου Μυλωνάκη με φωτογραφίες από την χθεσινή ημέρα και έγραψε: «Συγκίνηση και περηφάνεια για όσα έχεις καταφέρει με κόπο, αγωνία, δυσκολίες και πολλή δουλειά! Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου άγρυπνος φρουρός να σε στηρίζω σε κάθε σου βήμα και να σε αγαπώ!».

Τίνα Μεσσαροπούλου