Celebrity

15 Ιουνίου 2024 12:00

Η Μαρία Αντωνά απαντά για την προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει πως βλέπει... "Πρωινό"

Διάβασέ μου το...

Η Μαρία Αντωνά απαντά για την προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει πως βλέπει... "Πρωινό"

-

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στην κάμερα του "I Love Σου Κου" και τη δημοσιογράφο, Χριστίνα Βουδούρη. Η ραδιοφωνική παραγωγός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τα τηλεοπτικά της σχέδια, ενώ απέφυγε να απαντήσει ανοιχτά σχετικά με τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

"Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, πάρα πολύ καλά, χαρούμενη και πανέτοιμη να ζήσω το φετινό καλοκαίρι. Σίγουρα το Survivor για μένα ήταν καθοριστική απόφαση, άλλαξε τη ζωή μου και ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι στιγμής. Δεν το μετανιώνω καθόλου και θα ήθελα να το ξανακάνω κάποια στιγμή", ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

"Αν προκύψει κάτι που μου αρέσει και μου ταιριάζει, θα το κάνω. Δεν θέλω να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να το υπάρχω στην τηλεόραση. Ποτέ δεν ήμουν εγωκεντρικός άνθρωπος, δεν με απασχολεί να κάνω κάτι δικό μου. Θεωρώ ότι έχω ακόμα να μάθω αρκετά πράγματα. Οι εκπομπές που παρακολουθώ είναι κάποια πρωινά, τους φίλους μου όπως τη Μπέττυ. Βλέπω και Πρωινό εννοείται", είπε στη συνέχεια με αμηχανία η Μαρία Αντωνά.

"Έδωσα χρόνο στον εαυτό μου, σκέφτηκα κάποια πράγματα και αντιμετώπισα καταστάσεις βλέποντας τη ζωή και τον εαυτό μου από την αρχή. Έρχονται ωραία πράγματα." πρόσθεσε.

Τέλος σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, η Μαρία Αντωνά απάντησε: "Έχω δώσει αρκετό χρόνο τηλεοπτικά στην προσωπική μου ζωή, δεν θέλω να το ξανακάνω. Οτιδήποτε μπορεί να βιώνω θέλω να το κρατάω για τον εαυτό μου. Εσείς θέλω να βλέπετε μόνο πως είμαι πολύ καλά και πολύ χαρούμενη. Αν είναι να βγει μία φωτογραφία με εμένα, είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποτρέψω, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβαλω ή να δείξω".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ