Celebrity

16 Ιουνίου 2024 16:00

Μαρίνα Σταυράκη: Ο λόγος που άλλαξε το επίθετο "Πατούλη" και η απάντηση για τις αισθητικές επεμβάσεις

Διάβασέ μου το...

Μαρίνα Σταυράκη: Ο λόγος που άλλαξε το επίθετο "Πατούλη" και η απάντηση για τις αισθητικές επεμβάσεις

-

Η Μαρίνα Σταυράκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. Η ίδια σε ερώτηση σχετικά με την αλλαγή στο επίθετό της, τόνισε χαρακτηριστικά πως "ο κύκλος Πατούλη έκλεισε".

Πλέον χρησιµοποιείτε το επίθετο «Σταυράκη» και όχι «Πατούλη». Πώς έγινε αυτή η αλλαγή;

Για εµένα το διαζύγιο ήταν µια επίπονη διαδικασία, που στιγµάτισε την ψυχική και τη σωµατική µου υγεία. Σε άλλη περίπτωση θα σου έλεγα ότι άργησα. Έφτασε, ωστόσο, πλέον το πλήρωµα του χρόνου που για εµένα ο κύκλος Πατούλη έκλεισε, γι’ αυτό και επανέφερα το πατρώνυµό µου. Κλείνοντας τον κύκλο, άφησα πίσω µου και ό,τι µε βάραινε, ό,τι µε αποµάκρυνε από τη Μαρίνα. Για καθέναν, η στιγµή της αλλαγής είναι υπόθεση που έχει προσωπικό timing.

Στενοχωρηθήκατε γι’ αυτό το βήµα;

Που αφήνω πίσω µου αυτό το κεφάλαιο; Κάθε άλλο. Πάντοτε, όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, ανοίγει ένας νέος. Και στη δική µου περίπτωση αφήνω οριστικά πίσω µου και ό,τι αρνητικό και τοξικό. Αυτό αποτελεί κατάκτηση. Είµαι πιο αισιόδοξη από ποτέ για το µέλλον.

Σκέφτεστε τον γάµο; Θα ξαναπαντρευόσασταν;

Ο γάµος για εµένα συνδέεται µε το κεφάλαιο της οικογένειας. Από τη στιγµή που έχω δηµιουργήσει οικογένεια, ένας γάµος δεν είναι ούτε στη σκέψη ούτε στα σχέδιά µου.

Σας φλερτάρουν;

Από όσα µου έχουν πει κατά καιρούς, µάλλον εκπέμπω κάτι το απόμακρο και το απρόσιτο και υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στο να µε πλησιάσει κανείς. Μόνο όποιος δεν μείνει στην πρώτη εντύπωση, αλλά επιχειρήσει να µε γνωρίσει και σπάσει τον πάγο, βλέπει ότι είμαι πολύ διαφορετική από την εικόνα που δίνω εκ πρώτης όψεως.

Έχετε κάνει αισθητικές επεμβάσεις;

Η επιστήμη μας προσφέρει παρεμβατικούς και λιγότερο παρεμβατικούς τρόπους για να διατηρούμε μια καλή εμφάνιση. ?εν θα ήμουν αρνητική σε μια επέμβαση ομορφιάς, αρκεί να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας. Βέβαια και η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ γιατρού και ασθενούς παίζει σημαντικό ρόλο. Σε όποιες λύσεις και αν καταφεύγει καθεμιά µας για να νιώσει όμορφη, ας µην ξεχνάμε ότι η εσωτερική πληρότητα και ηρεμία τροφοδοτούν την εξωτερική µας ομορφιά και ευεξία.