Celebrity

14 Ιουνίου 2024 20:07

Θοδωρής Μαραντίνης: Ο λόγος που δεν ανεβάζει τα παιδιά του στα social media - "Ό,τι ανεβάζουμε, το κάνουμε για δουλειά"

Διάβασέ μου το...

Θοδωρής Μαραντίνης: Ο λόγος που δεν ανεβάζει τα παιδιά του στα social media - "Ό,τι ανεβάζουμε, το κάνουμε για δουλειά"

-

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Παρασκευή βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε με τις πολλές αλλαγές που ήρθαν στη ζωή του, αλλά και την απόφασή του να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.  

Διαβάστε επίσης! Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκλειστικά στο FTHIS: Η συναυλία "πάρτι" ανήμερα των γενεθλίων του, οι γιοι του και ο χωρισμός

«Θεωρώ πως αλλάζεις και οφείλεις να αλλάξεις. Η αλλαγή έχει κίνηση και η κίνηση είναι ζωή. Η στασιμότητα είναι ένα είδος θανάτου. Πλέον δεν μαθαίνετε κάτι για την προσωπική μου ζωή και πλέον δεν θα δείτε τα παιδιά μου στο Instagram. Είναι μια αλλαγή δική μου. Υπήρχε μια περίοδος που τα βλέπατε όλα. Κάποιες προσωπικές στιγμές με τα παιδιά μου τις είχα στα social media. Στην αρχή δεν ήξερες και ακριβώς τι ήταν το Instagram και το Facebook ούτε που μπορεί αυτό να οδηγήσει.

Βλέποντας το πώς εξελίσσεται και τη δύναμη που παίρνει, έκανα και εγώ την κριτική μου και είπα δεν υπάρχει λόγος. Αν κάποιος έχει πάνω από 1000-1200 followers σημαίνει ότι το προφίλ του είναι επαγγελματικό, μη κοροιδευόμαστε. Ό,τι ανεβάζουμε, το κάνουμε για δουλειά. Άρα γιατί να ανεβάζω τα παιδιά μου για δουλειά; Όχι. Δεν είναι υγιές. Η δουλειά μου δεν είναι να πουλάω τα παιδιά μου για να πάρω likes, για να έρθει κάποιος στις συναυλίες μου. Δεν χρειάζεται ή για να κάνω ένα εμπορικό και τα παιδιά μου να κρατάνε ένα απορρυπαντικό για να πληρωθώ εγώ. Τα social media έχουν πάρει μια άλλη δύναμη πλέον», είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης.