Blogs

14 Ιουνίου 2024 19:15

Τα Likes & Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (14/6) - Powered by Cheri up

Διάβασέ μου το...

Τα Likes & Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (14/6) - Powered by Cheri up

-

Καλησπέρα! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να σας βρίσκω κάπου... δροσερά και έτοιμους να διαβάσετε τα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cheri up cosmetics.

Likes

  • Η Νατάσα Μποφίλιου δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις και φάνηκε ότι ένιωσε όμορφα από τη φιλοξενία του «Καλύτερα δε γίνεται» και με τις δύο Ναταλίες. Μου αρέσει η φωνή και τα τραγούδια της αλλά δεν είμαι από αυτούς που τα ακούν μέρα νύχτα, όμως αυτή η συνέντευξη δεν ήθελα να τελειώσει. Απολαυστική!

  • Τη Μαρία Αντωνά τη γνωρίζω χρόνια, έχουμε βγει για καφέ, για φαγητό, μιλάμε πάντα ανοιχτά. Είναι στα καλύτερά της και δείχνει ευτυχισμένη με όσα ζει.
  • Η Λάουρα Νάργες πιο ώριμη, ήρεμη και κατασταλαγμένη από ποτέ χτες στην «Ελένη». Και η Μενεγάκη όμως την υποδέχτηκε με στοργή και σεβασμό.

  • H Kylie Minogue τις τελευταίες εβδομάδες είναι η κινητή διαφήμιση της Ελλάδας. Η αγαπημένη star ήρθε σε party στη Βάρκιζα, στη συνέχεια την είδαμε στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και μετά στις παραλίες της Μυκόνου απ΄ όπου κάνει και αναρτήσεις στο Instagram.

  • Στη Μύκονο και ο εκπρόσωπος της Γαλλίας στη Eurovision 2024 Slimane.
  • Όλοι έχουμε δει και αγαπήσει τις ταξιδιωτικές εκπομπές και ακόμα περισσότερο όσοι τις έχουν παρουσιάσει. Έτσι βλέπουμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα για τη νέα του εκπομπή όπου θα «οργώνει» την Ελλάδα, αλλά και τον Σάκη Τανιμανίδη που επιστρέφει με το Wolrd Party και τον Γιώργο Μαυρίδη στο πλευρό του, όπως παλιά.
  • Μαγικές οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει μέσα από το Ηρώδειο και το γύρισμα του video clip των Coldplay.

  • Όσοι παρακολούθησαν τη «Ζωή» με τη Μαρία Καβογιάννη στον ΑΝΤ1 κάνουν λόγο για μία διαφορετική σειρά που συνδυάζει τη συγκίνηση με το γέλιο, προσεγμένη παραγωγή, με υπέροχες ερμηνείες. Αξίζει την προσοχή μας.
  • Από την άλλη δεν είμαι τηλεθεατής του My Style Rocks αλλά είχα παρακολουθήσει την ιστορία της Νικολίνας και χάρηκα που κέρδισε λόγω όλων αυτών που πρεσβεύει ως άνθρωπος.

  • Δέσποινα Βανδή παντού σήμερα…κυριολεκτικά παντού, καθώς έδωσε ξεχωριστές συνεντεύξεις σε όλους τους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών με αφορμή τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις για τα 30 χρόνια της στο τραγούδι. Οφείλω να αναγνωρίσω ότι σχεδόν όλες τις παρακολούθησα και δεν βαρέθηκα. Είχε να πει ενδιαφέροντα πράγματα.
  • Πριν περάσουμε όμως στα Dislikes και τους χωρισμούς να πούμε ένα μπράβο στην Αθηνά Οικονομάκου που προχωράει τη ζωή της μετά το διαζύγιο. Όπως είδαμε και στα πλάνα του Πρωινού, in love η ηθοποιός και επιχειρηματίας με τον Ιταλό μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα.

Likes & Dislikes

Dislikes

  • Όλοι ξυπνήσαμε με την είδηση του χωρισμού της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη. Αυτά τα νέα δεν είναι ευχάριστα, επειδή όμως πρόκειται για εξαιρετικούς ανθρώπους πρώτα απ΄όλα, εύχομαι ολόψυχα να είναι καλά και οι δύο.
  • Επίσης όσοι αναρτούν τώρα στα social media άρθρα όπου έγραφαν τους προηγούμενους μήνες για αυτόν τον χωρισμό, απλά εκτίθενται. Μην ξεχνάτε ότι με τη Ναυσικά ήμασταν μαζί στο J2US αγαπητοί συνάδελφοι. Χωρισμός τότε δεν έπαιζε, πιστέψτε με.
  • Ακόμα πιο στενάχωρο είναι όταν μαθαίνουμε για διαζύγια και μάλιστα όταν υπάρχουν και παιδιά όπως στην περίπτωση του Παναγιώτη Ταχτσίδη και της Ζέτας Θεοδωροπούλου. Βέβαια για τα παιδιά και μόνο, θα προτιμούσα θα είναι αυτό το διαζύγιο πιο αθόρυβο απ’ ότι είναι.

  • Τα ψεύτικα views στο youtube είναι τόσο ανούσια. Βλέπεις τραγούδια που υποτίθεται έχουν εκατομμύρια προβολές από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους και ούτε τα ξέρεις, ούτε παίζουν σε ραδιόφωνα και social media.
  • Σε αναβρασμό όσοι εργάζονται στις τηλεοπτικές εκπομπές αυτό το διάστημα γιατί περιμένουν να δουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν και δεν μιλάμε για Απρίλη ή Μάη αλλά για μέσα Ιουνίου! Είναι η πιο άχαρη περίοδος για τη δουλειά μας και έτσι και είσαι μέσα σε αυτή, ακούς, μαθαίνεις, παρατηρείς και μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα για τους ανθρώπους.
  • Αχ Ελίζαμπεθ Ελέτσι που ξέρω ότι μας διαβάζεις κι γνωρίζεις επίσης πόσο σε συμπαθώ…  Όταν σου λέει κάποιος κάτι σε προσωπικό επίπεδο δεν βγαίνεις να το κάνεις βούκινο μπροστά στις κάμερες.

 Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Να περάσετε ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο. Εμείς θα τα πούμε την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και φυσικά, αμέσως μετά, στο OAKA για το Colourday!

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

VIDEO