FLife

14 Ιουνίου 2024 20:40

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: Μας ξεναγούν στο παιδικό δωμάτιο της κόρης τους - Full girlie & ροζ

Διάβασέ μου το...

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: Μας ξεναγούν στο παιδικό δωμάτιο της κόρης τους - Full girlie & ροζ

-

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση και λίγο πριν τον ερχομό της κορούλας τους, μας ξενάγησαν μέσω Instagram στο παιδικό δωμάτιο, το οποίο είναι αν μη τι άλλο παραμυθένιο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που η Ιλάειρα αποφάσισε να γεννήσει φυσιολογικά και να το ζήσουμε όλο αυτό. Εννοείται ότι θα είμαι στον τοκετό, λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Νομίζω ότι θα είναι μια εμπειρία που θα μας αλλάξει. Στην Κύπρο θα γεννήσουμε, Ελλάδα θα βαφτίσουμε. Οι νονοί είναι ένα κυπριακό ζευγάρι, ένας Κύπριος πολιτικός, οικογενειακοί φίλοι χρόνια", έχει αναφέρει πρόσφατα ο Μαυρίκιος. Λίγο καιρό λοιπόν, πριν γεννήσει η σύζυγός του, οι δυο τους ετοίμασαν το παιδικό δωμάτιο, το οποίο είναι full girlie και φυσικά, όλο ροζ!

Με λευκή κούνια με ροζ λεπτομέρειες, καλόγουστα έπιπλα και κουρτίνες σε στιλ φλοράλ, το παιδικό δωμάτιο της κόρης του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, είναι ονειρεμένο. Φυσικά, δεν μπορούμε να μην σταθούμε στην επίσης ροζ κούνια, για να παίζει η μικρή αλλά και στην καρέκλα θηλασμού. Το σημείο που ξεχωρίζει, είναι η τοιχογραφία με την Μίνι!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

VIDEO