Celebrity

14 Ιουνίου 2024 14:00

MasterChef 2024: Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος στην πρώτη του συνέντευξη! "Άμα δεν κάνω το χειρουργείο κάποια στιγμή θα συμβεί το χειρότερο"

Διάβασέ μου το...

MasterChef 2024: Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος στην πρώτη του συνέντευξη! "Άμα δεν κάνω το χειρουργείο κάποια στιγμή θα συμβεί το χειρότερο"

-

Μεγάλος νικητής του Masterchef 2024 ήταν ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος έναντι της Χριστίνας Χριστοφή.

Ο νεαρός σεφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@star» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ένα μέρος του επάθλου θα χρησιμοποιηθεί για ένα σοβαρό χειρουργείο που πρέπει να κάνει.

«Σίγουρα το πρώτο που θα κάνω είναι να δώσω ένα ποσό στους δικούς μου. Τόσα χρόνια έχουν κάνει τόσες θυσίες για εμάς, για να μας μεγαλώσουν εμένα και τον αδερφό μου, οπότε θα τους δώσω ένα ποσό να πάνε διακοπές όπου θέλουν στον κόσμο», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος.

Η παρουσιάστρια, Ελένη Χατζίδου ρώτησε την Ελένη Χατζίδου για το χειρουργείο που πρέπει να κάνει, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος απάντησε: «Πρέπει να το κάνω κι αυτό, καλά που μου το θυμήσατε. Το έχω αφήσει τρία χρόνια. Με το νεφρό μου είναι κάτι. Άμα το αφήσω, κάποια στιγμή θα συμβεί το χειρότερο. Η εγχείρηση αυτή που πρέπει να κάνω χρειαζόταν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να γίνει. Τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα, είχα πάρα πολλή δουλειά και το αμελούσα. Τώρα θα το κάνω όμως».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος: