Celebrity

14 Ιουνίου 2024 13:04

Έλενα Αθανασοπούλου: Έκλαιγε με "λυγμούς" στα χέρια της Ελένης Τσολάκη

Διάβασέ μου το...

Έλενα Αθανασοπούλου: Έκλαιγε με "λυγμούς" στα χέρια της Ελένης Τσολάκη

-

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε η Έλενα Αθανασοπούλου η οποία μιλώντας για την αθώωση του σκηνοθέτη, τον οποίο είχε καταγγείλει για βιασμό ξέσπασε σε κλάματα.

«Νιώθω πιο δυνατή από ποτέ, πέρασα μια ψυχοφθόρα κατάσταση. Μια δικαστική αλήθεια, δεν είναι πάντα η αλήθεια. Κριτής είναι μόνο ο θεός. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα που βρήκα τη δύναμη για να κάνω την καταγγελία. Περίμενα να ακούσω το όνομα του σκηνοθέτη όταν βγήκε το metoo», ανέφερε αρχικά η Έλενα Αθανασοπούλου.

«Η μητέρα μου το έμαθε πρώτη. Ένιωθα οργή τότε, μετά με προσέγγισαν κάποιες γυναίκες κι έμαθα κι άλλα περιστατικά. Όταν ανακάλυπτα ότι δεν είμαι μόνη σε όλο αυτό, ένιωθα ακόμα πιο δυνατή. Τελευταίος το έμαθε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου το βίωσε πολύ χειρότερα απ’ ότι εγώ», πρόσθεσε η Έλενα Αθανασοπούλου.

«Συζητούσαμε και κάποια στιγμή μού φώναξε και ένιωσα κακοποιημένη και του είπα ότι εγώ ετοιμάζομαι να καταγγείλω αυτό και αυτό και εσύ μου φωνάζεις; Ξέρεις τι έχω πάθει εγώ; Του κόπηκαν τα πόδια και μου είπε “γιατί δεν μου το είπες;”. Του είπα ότι δεν ήταν εύκολο να του το πω τότε. Μου είπε “κάνε ότι θέλεις, είμαι δίπλα σου, σε στηρίζω” κι έτσι ξεκίνησε. Ο πατέρας μου είναι ο πιο διαλυμένος όλων», είπε η Έλενα Αθανασοπούλου και ξέσπασε σε κλάματα.

«Δέχομαι ακόμα ψυχολογική υποστήριξη. Είχα περάσει κατάθλιψη τότε, ήθελα να βάλω τέλος στη ζωή μου μετά από αυτό που βίωσα. Ήμουν 21 ετών, όποιος με πλησίαζε νόμιζα ότι με κακοποιύσε», τόνισε μεταξύ άλλων και ξέσπασε για όσους έκριναν την κίνησή της μετά από το περιστατικό να πάει σε κλαμπ. Βγαίνει και λέει συγκεκριμένη γυναίκα ότι επειδή πήγα εκεί δεν είμαι βιασμένο. Ποιος θα μου πει τι θα κάνω; Μπορεί να ήθελα να γίνω αλκοολικιά, να πέσω στα ναρκωτικά», εξήγησε η Έλενα Αθανασοπούλου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό στιγμιότυπο: