Celebrity

14 Ιουνίου 2024 14:17

Σελίν Ντιόν: "Τα παιδιά μου φοβούνται, δεν θέλω να πεθάνω" - Όσα είπε με τρεμάμενη φωνή για την υγεία της (Video)

Διάβασέ μου το...

Σελίν Ντιόν: "Τα παιδιά μου φοβούνται, δεν θέλω να πεθάνω" - Όσα είπε με τρεμάμενη φωνή για την υγεία της (Video)

-

Η Σελίν Ντιόν μοιράστηκε το βαθιά προσωπικό ταξίδι της με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου σε μια συνέντευξη στο Sunrise, η οποία έχει ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η 56χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι οι γιοι της φοβούνται ότι θα πεθάνει, αφού έχουν ήδη χάσει τον πατέρα τους. Η Σελίν Ντιόν μίλησε στη δημοσιογράφο της «Sunrise», Μάιλι Χόγκαν, για τον αντίκτυπο που είχε το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου στη ζωή της και στην οικογένειά της.

«Δεν έχω τη μαμά μου, δεν έχω τον μπαμπά μου», είπε η Ντιόν, με τη φωνή της να τρέμει. «Τα παιδιά μου φοβούνται επειδή έχασαν τον πατέρα τους και αναρωτιούνται αν θα πεθάνω. Δεν θέλω να πεθάνω, δεν θέλω να πω ψέματα», πρόσθεσε.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι τα προβλήματα υγείας της ξεκίνησαν με μυστηριώδη συμπτώματα. «Φοβήθηκα», παραδέχτηκε η ίδια. «Μπορεί να είναι απειλητικό για τη ζωή. Τι θα συμβεί;». Η Ντιόν διαγνώστηκε επίσημα με το σύνδρομο τον Δεκέμβριο του 2022, μια αποκάλυψη που αναμφίβολα άλλαξε τη ζωή και την καριέρα της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σύνδρομο του Δύσκαμπτου (ή Δυσκίνητου) Ανθρώπου είναι μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί προοδευτική μυϊκή δυσκαμψία και σπασμούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ