Celebrity

14 Ιουνίου 2024 16:40

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το δημόσιο μήνυμα μετά τον τελικό του MasterChef - "Ραντεβού στο επόμενο..."

Διάβασέ μου το...

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το δημόσιο μήνυμα μετά τον τελικό του MasterChef - "Ραντεβού στο επόμενο..."

-

Ο 8oς κύκλος του MasterChef ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου, με τους δύο φιναλίστ Χριστίνα Χριστοφή και Λευτέρη Ζαφειρόπουλο να διεκδικούν την πρωτιά, καθώς και το τεράστιο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Τελικά, όπως ανακοίνωσαν ζωντανά ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης, ο μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef ήταν ο Λευτέρης, ενώ την ίδια στιγμή στο πλατό επικράτησε πανικός.

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος του MasterChef μάλιστα, ανακοινώθηκε και επίσημα από το κανάλι η επόμενη σεζόν. Κι αυτό μιας και μόλις στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα του μεγάλου τελικού, προβλήθηκε στον αέρα του Star το τρέιλερ για τις αιτήσεις συμμετοχής του επόμενου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής.

Μετά το φινάλε του μεγάλου τελικού του MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ευχαρίστησε τους τηλεθεατές, ενώ έδωσε ραντεβού για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής.

"Ήταν μια φορά ένας "Κινέζος" ένας "Ιταλός" και ένας Νεοσμυρνιωτης...Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!!! Καλό καλοκαίρι!!! Ραντεβού στο επόμενο..." 'εγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ