Celebrity

14 Ιουνίου 2024 08:18

Δήμητρα Παπαδήμα: "Δεν το δέχομαι το metoo, δεν μου αρέσει καθόλου - Η κόρη μου θα δυσανασχετήσει με αυτό που λέω"

Διάβασέ μου το...

Δήμητρα Παπαδήμα: "Δεν το δέχομαι το metoo, δεν μου αρέσει καθόλου - Η κόρη μου θα δυσανασχετήσει με αυτό που λέω"

-

Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω" με τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου.

Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εξήγησε γιατί δε συμπαθεί το κίνημα metoo, ενώ μίλησε και για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί.

"Δεν το δέχομαι το metoo, δεν μου αρέσει καθόλου. Καταρχάς δεν μου αρέσει η ονομασία metoo. Δεν μου αρέσει αυτό γιατί υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες, θηλυκά και θηλυκά, δεν είμαστε όλες ίδιες. Θα μπορούσα να πάω σε δίκες που με φωνάζουν αυτές τις μέρες. Ποιον να υπερασπιστώ, αυτόν ή εκείνη; Και οι δύο είναι σκουπίδια, τα κάνανε μαντάρα. Δεν ήθελα λοιπόν να πάρω θέση γιατί είχα έναν Γιάννη, μία κόρη" ανέφερε αρχικά, παρά τις αντιρρήσεις του Γιάννη Μποσταντζόγλου όσο μιλούσε.

Η Δήμητρα Παπαδήμα συνέχισε: "Φυσικά έχω ζήσει παρενόχληση. Σχεδόν πάντα παριστάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι εγώ προσωπικά έδινα μια σφαλιάρα ή έφευγα από τη δουλειά και έμενα άνεργη. Και ο Γιάννης δεν ήταν ο κουβαλητής του σπιτιού. Οπότε δεν βάζω τον εαυτό μου στο metoo. Η κόρη μου θα δυσανασχετήσει με αυτό που λέω. Ξέρω και γυναίκες που κακομεταχειρίζονται άντρες. Εγώ έχω υποστεί κακομεταχείριση και από γυναίκα. Δεν είμαι με το metoo, γιατί αυτή είναι στο metoo κι εγώ είμαι απέναντι.

Μου συνέβη κάτι τώρα; Γιατί πρέπει να περιμένω 15-20 χρόνια; Έβγαλα το βιβλίο μου και περιέγραφα καταστάσεις για τα παιδικά μου χρόνια. Έφτασα να παίρνω ηρεμιστικά χάπια, να μην το λέω στον Γιάννη. Είχα και πειστήριο το σκισμένο σορτς, αλλά δεν πήγα να το καταγγείλω. Ήμουν διαλυμένη, γιατί πίστεψα σε αυτή την ομάδα. Ήταν ένας νέος άνθρωπος. Από την άλλη, η ζωή έχει και αυτά. Έχει περισσότερα άσχημα από όμορφα.

Τώρα θα συμβούλευα ένα νέο κορίτσι να του μιλήσει στα ίσια και να φύγει από τη δουλειά. Μήπως έδωσα και εγώ το δικαίωμα; Εγώ το λέω για τον εαυτό μου. Μεγαλώνει η γυναίκα και μαθαίνει να αρέσει, να προκαλεί. Έτσι μας μαθαίνουν, ότι έτσι θα μας ανοίξει πόρτα αν προκαλέσουμε. Γι’ αυτό εγώ δεν μεγάλωσα έτσι το κορίτσι μου.

Οι περισσότεροι άντρες είναι προβληματικοί, εγώ που τους λατρεύω. Η κόρη μου ξέρει τα πάντα για μένα, τι έχω περάσει, οπότε είμαι σχολείο για εκείνην. Με το όνομα που έχει συνήθως κάθονται σούζα, εκτός από μία περίπτωση. Αν δεν πεις στο παιδί σου ότι μπορεί να έχω κάνει λάθος, γιατί φορούσα κοντή φούστα… Σε εκείνη λέω να βάλει πιο μακρύ φόρεμα όταν βγαίνει. Φαύλος κύκλος η κατάσταση".