Media

13 Ιουνίου 2024 23:34

Ζωή: Συγκίνηση στο X/Twitter με το τρίτο επεισόδιο - Αποθέωσαν Καβογιάννη, Τσανακλίδου & Κουλίεβα

Διάβασέ μου το...

Ζωή: Συγκίνηση στο X/Twitter με το τρίτο επεισόδιο - Αποθέωσαν Καβογιάννη, Τσανακλίδου & Κουλίεβα

-

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, "Ζωή", με πρωταγωνίστρια την Μαρία Καβογιάννη ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή.

Η "Ζωή" είναι μια μεταφυσική συναισθηματική κομεντί, μία mini σειρά με αυτοτελείς ιστορίες, που προβάλλει την αγάπη για τη ζωή. Πλαισιωμένη από ένα εντυπωσιακό all-star cast, σε κάθε επεισόδιο η Μαρία Καβογιάννη στον ρόλο της Ζωής αναλαμβάνει μια καινούργια αποστολή, που ανοίγει ένα νέο παράθυρο στον μικρόκοσμό της, ενώ ταυτόχρονα πραγματεύεται τη γυναικεία ενδυνάμωση, καθώς και ένα κοινωνικό ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία.

Το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου προβλήθηκε το τρίτο επεισόδιο με τίτλο,"Αριάδνη".

Στο εν λόγω επεισόδιο guest εμφάνιση έκαναν η Τάνια Τσανακλίδου, η  Αναστασία Παντούση και η Ταμίλα Κουλίεβα.

Μάλιστα, το τρίτο επεισόδιο της "Ζωής" συγκίνησε τους τηλεθεατές και τους χρήστες του X/Twitter και τα σχόλια ήταν πολλά, ενώ πολλοί αποθέωσαν τις πρωταγωνίστριες.

Η Ζωή - Όσα είδαμε στο αποψινό επεισόδιο

Η Αριάδνη ήταν ένα πολλά υποσχόμενο νεαρό κορίτσι. Υιοθετημένη από τους γονείς της σε μικρή ηλικία, είχε όλη τη ζωή μπροστά της. Μέχρι που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Πίσω της άφησε τη μαμά της, την Πολύμνια, μια διάσημη τραγουδίστρια, που άφησε εποχή στο ελληνικό τραγούδι. Όμως, μαζί με το παιδί της, η Πολύμνια έχασε και τη φωνή της, αλλά και το άλλο της μισό, στη μουσική και στη ζωή. Ο θάνατος της Αριάδνης τους, διέλυσε τη σχέση των δύο γονιών. Η Αριάδνη δεν μπορούσε να κάνει το πέρασμα και να βρούσε τη γαλήνη αν δεν βοηθούσε τη μητέρα της να βρει ξανά τη φωνή της. Και ο μοναδικός τρόπος να γινόταν αυτό ήταν να επανενωθεί με το άλλο της μισό, την Αγάθη. Αυτή ήταν και η αποστολή της Ζωής, να φέρει ξανά κοντά δύο αδελφές-ψυχές, που έχασαν τον δρόμο τους εξαιτίας της αβάσταχτης απώλειας του παιδιού τους.

Ζωή

Ζωή

Ζωή

Ζωή

Ζωή

VIDEO