Media

13 Ιουνίου 2024 21:59

MasterChef Τελικός: "Λύγισε" ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - "Το έχω βιώσει και οφείλω να το μοιραστώ..."

Διάβασέ μου το...

MasterChef Τελικός: "Λύγισε" ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - "Το έχω βιώσει και οφείλω να το μοιραστώ..."

-

Το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου μέσα από τη συχνότητα του Star προβλήθηκε το μεγάλος τελικός του "MasterChef".

Λίγο πριν την έναρξη της νέας δοκιμασίας αλλά και την ανακοίνωση του νικητή, στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής ως καλεσμένος βρέθηκε ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, Andoni Luis Aduriz.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος γνωρίζει προσωπικά τον σεφ, τον προλόγισε στους παίκτες και προχώρησε σε μια εξομολόγηση.

Μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή του.

Δείτε επίσης! MasterChef 2024: Ποιος είναι ο φιναλίστ Λευτέρης Ζαφειρόπουλος που διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ στον τελικό;

Όσα είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

«Εγώ, παιδιά, έτσι αγκαλιάζομαι με τον σεφ γιατί το 2008, παλιά, είχα πάρει το αυτοκίνητο από δω και είχα στείλει ένα email στο εστιατόριο του σεφ. “Θα κοιμάμαι στο πάρκινγκ μέχρι να με πάρετε” έγραφε το email. Πήγα και είχα την τύχη να βρεθώ δίπλα στον σεφ για όσο καιρό», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια.

«Συζητάμε για έναν από τους τιτανομεγιστοτεράστιους, όχι μόνο στο επάγγελμα. Εγώ, επειδή το έχω βιώσει και προσωπικά, οφείλω να το μοιραστώ. Και σαν άνθρωπος. Όσοι είχαν και είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε και την τιμή να υπάρξουμε έστω και για λίγο δίπλα του, το πόσα πήρα φεύγοντας… ήταν τα πολλαπλάσια. Για πολλά πράγματα, όχι για τις συνταγές. Οι συνταγές υπάρχουν και στα βιβλία. Άλλα είναι αυτά που καταλαβαίνεις και στην πορεία ότι είναι τα πιο σημαντικά», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO