Celebrity

13 Ιουνίου 2024 20:12

Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα: "Δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ. Δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων"

Διάβασέ μου το...

Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα: "Δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ. Δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων"

-

Το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης! Βίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: "Με άλλαξε η περιπέτεια της υγείας του"

Όσα είπε η Βίκυ Σταυροπούλου

«Χρειάστηκες να υπερασπιστείς τη Δανάη πρόσφατα», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, με την Βίκυ Σταυροπούλου να λέει: «Δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ ξέρεις γιατί; Γιατί κάνω αυτή τη δουλειά και δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων, μπορώ, όμως, να ελέγξω την ενέργεια που καταναλώνω για αυτές. Ούτε η Δανάη το επιτρέπει. Η αλήθεια πάντα στο τέλος δικαιώνει τους ανθρώπους κι η ζωή με ένα μαγικό τρόπο βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Όταν ξέρεις εσύ την αλήθεια, δεν χρειάζεται να υπερασπιστείς κανένα γιατί ο χρόνος δείχνει. Μα, δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Για φαντάσου σε κάθε έγκλημα να έβγαινες να απαντούσες ότι είναι αλλιώς. Η Δανάη είναι πιο συγκροτημένη από εμένα. Μου είπε ότι δεν πρέπει να έχεις χρόνο για αυτούς που σε μισούν και να σπαταλάς τον χρόνο σου αγαπώντας αυτούς που σε αγαπούν. Έχει τόσο δίκιο. Σωστά δεν μου επιτρέπει. Θα μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ. Ξέρει τόσο καλά να υπερασπίζεται τον εαυτό της και ξέρω τόσο καλά την ποιότητα του χαρακτήρα της Δανάης, που πραγματικά θα ήταν κουτό… Πήγα να κάνω κάτι αυθόρμητα και μου είπε να ηρεμήσω. Ο κόσμος δεν ξέρει; Δεν καταλαβαίνει;».

«Τα παιδιά δεν ακούνε αυτό που τους λες, βλέπουν αυτό που κάνεις. Η Δανάη μεγάλωσε με αγάπη μέσα της και γύρω της και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γι’ αυτό νιώθω περήφανη. Τη διάλεξαν να κάνει αυτό που κάνει, δεν το διάλεξε. Μπήκε σε βαθιά νερά, ο τρόπος που το αντιμετώπισε, δεν έχασε την παιδικότητά της, δεν έκανε καμία έκπτωση στον προσωπικό της πολιτισμό, δεν έγινε μία άλλη με κάνουν να νιώθω περήφανη. Αυτό που δυναμώνει τα παιδιά είναι να έχουν αγάπη μέσα τους και γύρω τους και να βλέπουν γονείς που να δίνουν καλό παράδειγμα, να έχουν φίλους αληθινούς», ανέφερε στη συνέχεια η Βίκυ Σταυροπούλου για την κόρη της.

«Είχα αγχωθεί όταν είπε “ναι” στην τηλεόραση. Δεν χρειάστηκε να της κάνω καμία κουβέντα γιατί προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια. Εγώ που δεν είχα καμία μαμά είχα ακούσει τα σχολιανά μου όταν βγήκα και άρχισα να προοδεύω. Υπήρχανε πολλοί που λέγανε “αυτή είναι καλή στις δημόσιες σχέσεις”. Πάντα συμβαίνει. Θα βρίσκουν κάποιον λόγο. Έχω ακούσει πάρα πολλούς να κακολογούν τη Δανάη. Δεν είναι λογικό; Όταν μπαίνει ένας καινούργιος άνθρωπος στον χώρο. Οι πραγματικά ταλαντούχοι άνθρωποι η Κουτσελίνη, η Γερμανού μου έστειλαν μηνύματα καλά. Άλλοι ενοχλούνται που έκανε εκπομπή με τους όρους της. Δεν χρειάστηκε να της πω κάτι γιατί είναι έτσι μεγαλωμένη. Ξέρετε πόσοι καλλιτέχνες έχουν παιδιά που κάνουν αυτή τη δουλειά; Αν δεν την άξιζε την ευκαιρία θα έμενε 4 σεζόν; Αυτοί που σχολιάζουν (τη συγγενική σχέση με τη Δανάη) είναι άνθρωποι που δεν απογοητεύομαι, επιβεβαιώνομαι για την άποψη που είχα για αυτούς. Αυτό πάντα θα υπάρχει σε επαγγέλματα που εκτίθεσαι. Το θέμα είναι να μην μένεις σε αυτό γιατί λιμνιάζεις και μόνο κακά αποτελέσματα φέρνει», είπε ακόμη η Βίκυ Σταυροπούλου για τη Δανάη Μπάρκα.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ