Celebrity

13 Ιουνίου 2024 18:05

Βίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: "Με άλλαξε η περιπέτεια της υγείας του"

Διάβασέ μου το...

Βίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: "Με άλλαξε η περιπέτεια της υγείας του"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου η Βίκυ Σταυροπούλου.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόσφατη και σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Δείτε επίσης! Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Μιλά για την περιπέτεια με την υγεία του - "Εκτός από το έμφραγμα έπαθα και δυο ανακοπές"

Όσα είπε η Βίκυ Σταυροπούλου

«Είναι μία χαρά δόξα τω Θεώ. Ήταν αγριευτικό και σοκαριστικό γιατί ήταν απρόσμενο. Δεν πήγαινε ο νους μας. Ήμασταν στο σπίτι, ήταν αργά 2 η ώρα τη νύχτα κι εγώ ήμουν στον επάνω όροφο κι ο Χρήστος στον κάτω και σας το διευκρινίζω αυτό για να σας πω πόσο τυχερός ήταν. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο group για την παράσταση με την Ελένη Κούρκουλα και μας έλεγε ο Χρήστος "ρε κορίτσια, έχω έναν πόνο στην καρδιά". Του είπα πως θα είναι από το air condition. Μετά από δύο λεπτά είπε "κορίτσια σβήνω". Δεν θα τον άκουγα. Κατέβηκα αμέσως κάτω και μου είπε η Ελένη να πάρω το 166. Ευτυχώς ήρθε γρήγορα γιατί  έπαθε το πρώτο έμφραγμα στο σπίτι και το δεύτερο όταν φτάσαμε στο Γεννηματά. Ήμουν μαζί του στο ασθενοφόρο. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Πήγε κι ήρθε. Αντιμετώπισαν το πρόβλημα αμέσως και συνήλθε. Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς.

Πες ότι είχα βγει ή και να ήμουν ότι δεν τον άκουγα. Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη και δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί από τη μία στιγμή την άλλη. Εγώ είμαι ψύχραιμη, αλλά μόνη μου σοκαρίστηκα. Μόνη μου περνώ τις στενοχώριες. Όταν γυρίσαμε στην κανονικότητα, ο Χρήστος είχε πάρα πολλά νεύρα. Τα έκοψε όλα. Ήταν πάρα πολύ αστείο (σ.σ. με τα νεύρα του). Φυσικά και με άλλαξε η περιπέτεια της υγείας του. Καταλαβαίνεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος. Δεν μπορείς να τον κατανοήσεις τον πόνο, απλώς τον βιώνεις και προχωράς γιατί αυτή είναι η ζωή. Προτιμώ να μοιράζομαι τη χαρά μου. Στα πολύ δύσκολα θέλω πρώτα να τα μεταβολίζω και μετά να τα επικοινωνώ. Το λέω όσο πιο κοντά στην αλήθεια γίνεται. Πώς να περιγράψεις ένα τόσο δυνατό δυσάρεστο συναίσθημα», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.